Okamura (SPD): I jejich kmenový král má svoji královskou kadibudku na dvoře. Tady si žijí lépe než král. Kde je příčina nenávisti?

06.12.2015 9:06

Nenávist muslimů k Evropě. Pojďme se zodpovědně zamyslet nad prapříčinou šílené frustrace a nenávisti, kterou evropští muslimové cítí k evropské kultuře a ke své konkrétní evropské zemi, která jim dala domov, dala jim vzdělání a dala jim možnost volby.

Okamura (SPD): I jejich kmenový král má svoji královskou kadibudku na dvoře. Tady si žijí lépe než král. Kde je příčina nenávisti?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Rovněž se zamysleme nad tím, komu tyto aspekty tolik vadí.
 
Evropské státní rozpočty včetně českého, z důvodů mně neznámých, financují tisíce neziskovek a podivných agentur, které mají na „starosti“ začleňování, vzdělávání a pomoc imigrantům, kteří přijíždějí kolikrát z podmínek, kde není elektřina ani tekoucí pitná voda a i jejich kmenový král má svoji královskou kadibudku na dvoře. 
 
V Evropě tito lidé většinou dostanou zdarma respektive za peníze Evropanů bydlení, kde je teplo, světlo, funkční splachovací toaleta, a navíc dostanou ještě peníze, které doma nevydělají za rok. Žijí si nyní lépe než jejich král a jsou šťastni. 
 
Jenže! To je ten pravý moment pro aktivisty a neziskovky. Tito aktivisté, kteří se prezentují jako ochránci migrantů, žijí z nespokojených migrantů, kteří dělají nepokoje. Proto potřebují, aby ani tito noví neměli zájem se asimilovat. Vytrvale je přesvědčují o tom, že jim stát stále nedává, na co mají nárok, přesvědčují je o jejich „právech“ na daleko víc, až je natolik zblbnou, že tito migranti jdou a zapalují auta svých sousedů v ulicích. K tomu připočítejme trvalé hlásání nadřazenosti islámu a nenávisti k „nevěřícím“ v místních mešitách, které tak ochotně sponzoruje například Saudská Arábie, která dodává i kazatele.
 
Už je vám to jasné, kde je problém?
 
Pokud by totiž byli imigranti čistě teoreticky zákona dbalí a pracující občané, tak by oni aktivisté a neziskovky ztratili důvod své existence a především přísun státních peněz.
 
Už je vám to jasné?
 
Ano, v rámci řešení imigrační krize je nutné také zastavit financování takzvaných neziskovek pro pomoc uprchlíkům ze státních peněz a poslat na ně finanční úřady, ať zjistí, z čeho vlastně žijí. Je potřeba prosadit nulovou toleranci nezákonné imigrace a zároveň logicky postavit jakoukoliv pomoc nelegální imigraci do ČR mimo zákon s nepodmíněnými tresty.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…