Okamura (SPD): Imigrační vlnu musíme zastavit, jinak budeme čelit katastrofě

18.08.2015 4:31

Současnou mohutnou imigrační vlnu musíme zastavit, jinak budeme čelit katastrofě. Upozorňuji na problém s imigranty již několik let.

Okamura (SPD): Imigrační vlnu musíme zastavit, jinak budeme čelit katastrofě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Marně vyzývám české i evropské politiky, aby přijaly australský systém, v rámci kterého jsou VŠICHNI ilegální imigranti posíláni zpět do svých domovů. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) prosazuje jako jediný subjekt v Parlamentu nulovou toleranci imigrace, jelikož podle našeho názoru nelze přijímat tisíce ilegálních imigrantů z jiné kultury na úkor sociálního zabezpečení pro naše potřebné občany. To způsobí sociální katastrofu a velké pnutí ve společnosti.

Nerozumím tomu, proč všem těm lidem z Afriky a Blízkého východu neposkytne azyl Saúdská Arábie a další státy Perského zálivu, které jsou nesmírně bohaté a nabídly by imigrantům i podobné kulturní a společenské podmínky. Nabízí se jediné vysvětlení – mají se svými souvěrci velmi špatné zkušenosti.

Je třeba nakreslit jasné hranice a zamezit veškeré migraci z islámských zemí. To však současná EU i naše česká vláda odmítá. A naopak tuto imigraci ještě podporuje.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…