Okamura (SPD): Istanbulská úmluva rozvrátí náš právní řád a svobodnou společnost

30.11.2019 14:09

Komentář na facebookovém profilu k vládní podpoře přijetí Istanbulské úmluvy

Okamura (SPD): Istanbulská úmluva rozvrátí náš právní řád a svobodnou společnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dobrá zpráva. Slovenská sněmovna se ve čtvrtek svým usnesením vyslovila proti tomu, aby Evropská unie přistoupila k takzvané Istanbulské úmluvě. Hnutí SPD odmítá tuto genderovou totalitní zrůdnost, která má rozbíjet rodiny a která vyvolává „třídní nenávist“ žen proti mužům, diskriminaci mužů a pozitivní diskriminaci žen. Úmluvu podporuje bohužel i premiér Babiš. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi bez genderových a sluníčkářských šíleností. Braňte ho spolu s námi.

Potvrzuje se bohužel, že premiér Andrej Babiš a jeho vláda prosazují šílenou sluníčkářkou agendu. Hnutí SPD naprosto odmítá genderovou ideologii, která tvrdí, že pohlaví je konstrukt a která staví muže a ženy do konfliktu proti sobě! Úmluva tvrdí, že VŠICHNI muži ze své definice diskriminují a utlačují ženy! Tato úmluva naprosto rozvrátí náš právní řád a svobodnou společnost.

Již v březnu slovenský parlament požádal vládu premiéra Petera Pellegriniho, aby v ratifikaci zmíněné úmluvy nepokračovala. Podle poslanců vládní Slovenské národní strany, kteří nejnovější usnesení navrhli, je třeba zajistit, aby tzv. Úmluvou Rady Evropy o prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí nebylo Slovensko vázáno ani prostřednictvím rozhodnutí a opatření EU. Úmluvu dosud neratifikovalo sedm členských zemí EU včetně Česka a Slovenska.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…