Okamura (SPD): Je radost potkat se s lidmi, které můžeme nazvat přáteli, to je pro nás vzácnost

29.01.2016 17:09

Projev na 1.letošním setkání frakce Evropského parlamentu MENF (Evropa národů a svobody) v Miláně

Okamura (SPD): Je radost potkat se s lidmi, které můžeme nazvat přáteli, to je pro nás vzácnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Dámy a pánové,

děkuji pořadatelům a vám všem, že máme tu čest zúčastnit se tohoto setkání. Děkujeme za možnost a radost potkat se s tolika lidmi, které můžeme nazvat přáteli.

To je pro nás na domácí české půdě poměrná vzácnost. Všichni, jak tu sedíme, jsme zažili ve svých zemích štvanice, dehonestace, pomlouvačné kampaně za politické názory, kterým politologové říkají politicky nekorektní - u nás v České republice tomu ale říkáme zdravý selský rozum. Bílé říkáme bílá a černé černá.

Evropa pro nás není geografický pojem, ale pojem civilizační a kulturní. Evropané si to dnes uvědomili, když jsou stále silněji konfrontováni s jinou kulturou a civilizací, která vyznává jiného Boha. Jsem křesťan, uctivý k lidem jiného náboženství a názoru, ale hlásím se pevně ke svému křesťanskému Bohu a řádu. Jsem muž, který může zplodit, ale nemůže porodit dítě, trvám na spořádané rodině, kterou tvoří muž a žena, protože ta tvoří základ společnosti.

Jsem Evropan, protože jsem se narodil české matce. Jsem z poloviny Asiat, protože mám japonského otce. Vyrostl jsem v české zemi i v Japonsku a jsem hrdý na obě země svých předků. Neumím si představit, že by splynuly v bezduché uniformitě konzumní multikultury.

Je velká radost potkat Vás, další lidi, kteří mají zdravý rozum a k němu odvahu říkat nahlas tak zřejmé pravdy, že král je nahý nebo třeba, že islamističtí migranti jsou problém, anebo že Evropská unie naprosto selhala a vede nás do pekel. Děkuju Vám a děkuju za Vás.

To, co všichni hájíme, je svoboda a demokracie pro naše národy a naše občany. Jsme vlastenci, patrioti, ale jak tady vidím, vůbec to neznamená, že bychom nemohli spolupracovat. Naopak Čech nejlépe obhájí právo být pán ve své zemi a být Čechem je tak samozřejmé, že to samé právo pomůže prosazovat Francouzům, Maďarům, Belgičanům, Italům, prostě každému národu v Evropě.

V těchto dnech, v příštích měsících, se rozhoduje o tom, jak bude Evropa vypadat v příštích staletích. Zda zůstane Evropou evropských národů nebo se stane slabším vazalem americké unie osídlenou odnároděným mixem migrantů a vymírajícími bělochy.

Evropský superstát ukazuje, že neumí bránit své elity jinak než lží a potlačováním demokracie. Když jsme před třemi lety vstoupili v České republice do politiky, zahájila média extrémní dehonestační kampaň proti mé osobě. Výsledkem bylo, že jsme se tři měsíce po založení hnutí dostali do českého parlamentu. Dnes se v mé zemi blíží další volby. Média zjistila, že i když  o nás lžou, přece jen nám musí dát nějaký prostor, a tak změnila taktiku - naši práci v parlamentu, naše návrhy řešení nebo naše mnohatisícové demonstrace v srdci hlavního města Prahy ignorují.

Po kritice lží o kyjevských událostech v mé zemi zástupce vedení státní televize otevřeně přiznal, že za bruselské peníze musí televize hájit takzvaně evropský pohled na věc. Tedy protiruský.

V těchto dnech dostaly české školy propagandistický materiál s pomůckami a návody, jak dětem vnutit proimigranstké názory. Veřejnoprávní Česká televize odvysílala pohádku o Sněhurce, která měla jediný defekt -  bílou barvu kůže. Tuhle genetickou vadu napravila tím, že si udělala děti s černochem a její děti už nejsou bílé, ale krásně hnědé. Jak vidíte, vymývání mozků se už nezastavuje ani před dětmi a je financované z peněz Evropské unie a zčásti z peněz OSN.

Po téměř třiceti letech od pádu železné opony stále nemáme u nás v České republice právo na celostátní referendum. Během posledních dvou let se nám podařilo vynutit diskuzi o právu na referendum, ale mainstreamové vládní i pseudoopoziční strany se shodují na tom, že občan nesmí mít právo hlasovat o důležitých oblastech života - například o vystoupení z Evropské unie nebo o přímé volbě a odvolatelnosti politiků.

Hra na svobodu slova a na demokracii u nás i v Evropské unii skončila. Díky bohu za to,  protože to otevírá den co den stále více lidem oči.  V mnoha zemích to ukázaly volby - gratuluji přátelům z Francie a v dalších zemích k obrovskému rekordnímu růstu voličů. A to navzdory tomu, že proti nám se politické elity sjednocují bez ohledu na to, zda si hrají na levici nebo pravici. I proto jsem rád, že tu můžeme dnes být s Vámi a já vás, vážení přátelé, zcela vážně prosím o pomoc při prosazování našeho politického programu a stejným dechem nabízím všechny naše síly i Vám.

Máme před sebou v České republice od letoška během tří let hned troje zásadní volby a máme obrovskou reálnou naději stát se výraznou politickou sílou. Prosíme vás proto o spolupráci, abychom vám a našim společným idejím mohli být v budoucnu co nejsilnější oporou.

Děkuji za pozornost.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

9:15 Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

Dnešní oprávněné diskuze o současném návrhu migračního paktu jsou vedeny víceméně ve dvou rovinách: …