Okamura (SPD): Kdy už vláda přestane jednat proti vůli drtivé většiny občanů republiky?

28.07.2015 15:00

Kvůli imigrantům hrozí v naší republice žloutenka, tuberkulóza či záškrt. Vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL nás žene kvůli odsouhlasení přijímání tisíců imigrantů nejen do ekonomické a sociální katastrofy, ale ukázalo se, že také do zdravotní.

Okamura (SPD): Kdy už vláda přestane jednat proti vůli drtivé většiny občanů republiky?
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Tomio Okamura

Podle doktora Rastislava Maďara, který je prezidentem Fóra infekční, tropické a cestovní medicíny, může vlna imigrantů mířící do České republiky představovat riziko nákazy infekčními nemocemi.

Největší riziko prý představují nákazy přenosné bezkontaktně, zejména vzdušnou cestou nebo tzv. feko-orálně, například žloutenky. Do Evropy se však prý mohou imigranti dostat i s chronickou déletrvající nemocí, například s tuberkulózou nebo jako nosiči různých patogenů. V horních dýchacích cestách imigrantů může podle doktora Rastislava Maďara sídlit například původce záškrtu nebo meningokokové meningitidy. Ta se nejvíce na světě vyskytuje právě v subsaharské Africe a na Blízkém východě odkud k nám imigranti proudí. Problémem je, že válečné konflikty v zemích, odkud imigranti pochází, vedou k přerušení plošného očkování místní populace a ke kolapsu místního zdravotního systému. Tím dochází k růstu výskytu infekčních nemocí, které byly předtím pod kontrolou, jako je přenosná dětská obrna. Navíc imigranti z různých oblastí tráví čas společně v dopravních prostředcích a v uprchlických táborech, takže mohou získat i takové patogeny, které se v jejich domovské zemi běžně nevyskytují.

Co so tomto tématu myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli souhlasíte, prosím sdílejte, jelikož zmanipulovaná média odmítají pravdivě informovat o tom, co tato vláda dělá. A naopak se média snaží umlčet a dehonestovat mě, když dlouhodobě upozorňuji na všechna hrozící nebezpečí v souvislosti s imigranty, islámem a dalšími nepřizpůsobivými skupinami. Nebo když se snažím v naší republice prosadit přímou demokracii, aby mohli mít občané v důležitých věcech poslední slovo.

Ale zpátky k hrozícím infekcím. Léčba velké části infekcí je v České republice možná, ovšem v případě vážnějších komplikací nebo ve velmi pokročilém stadiu to může být problémem. Existuje však bohužel mnoho nemocí, kdy je postižená osoba infekční před prvními příznaky, tedy než se vůbec zjistí, že je nemocná. Imigranti obvykle přijíždí bez zdravotní dokumentace a o svém případném předchozím očkování nemají záznamy.

Nejhorší na tom všem je to, že vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL spolu s TOP09 a dalšími stranami v Parlamentu, které podporují imigranty, tohle všechno ví a přesto přijímání imigrantů odsouhlasili.

Jedinou obranou našich občanů v případě přijímání imigrantů do naší republiky je udržet co nejvyšší proočkovanost české populace. Problém je ale to, že ochranný efekt vakcinace obvykle nastupuje za dva až tři týdny, někdy až po druhé či třetí dávce, takže očkovat po kontaktu s nemocným může být už příliš pozdě. Navíc si tato očkování musí lidé platit sami ze své kapsy, co je velmi drahé – mluvím o žloutence A, záškrtu, černém kašli, meningokokové meningitidě a dalších.

V každém případě se lékaři shodují v tom, že by imigranti měli nejprve strávit několik týdnů v karanténě a podrobit se podrobnému vyšetření, včetně rentgenu plic a vyšetření tělesných tekutin, kterými se mohou infekce přenášet, jako krev, moč či stolice. To se ovšem neděje a imigranti se volně pohybují po naší republice.

Kdy už lidé řeknou této vládě STOP? Kdy už média a politici přestanou lhát a dehonestovat nás, kteří dlouhodobě upozorňujeme na hrozící nebezpečí, a začnou brát naše témata vážně? Kdy už vláda přestane jednat proti vůli drtivé většiny občanů republiky?

A jen připomínám, že vláda zamítla návrh naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), aby občané mohli o přijímání imigrantů rozhodnou v referendu. Podpořte SPD ve volbách za dva roky, nemějme krátkou paměť, my naše národní zájmy nezradíme.

Jestli s námi souhlasíte a rádi byste přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, elektronický formulář je na www.spd.cz

Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný - uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.