Okamura (SPD): Lžou ráno, lžou odpoledne, lžou večer

30.03.2021 13:21

Komentář na facebookovém profilu k posilování cenzury v zemích Evropské unie

Okamura (SPD): Lžou ráno, lžou odpoledne, lžou večer
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Z Bruselu přichází další totalitní plán, který sice hovoří o posílení demokracie, ale ve skutečnosti znamená podle mě posílení cenzury a boj proti svobodě slova ve jménu „boje proti dezinformacím“. Je to jak v Orwellovi či za bolševiků – „Svoboda je otroctví“. I komunisté neustále předkládali plány pro více „demokratickou“ budoucnost. Evropská unie bude jako diktátor určovat, co je a co není dezinformace. Nebo to spíš bude dělat nějaká jí placená sluníčkářská neziskovka.

V gesci má tuto věc eurokomisařka Věra Jourová z hnutí ANO. Takže vidíme, že Evropská unie ve skutečnosti v čele s eurokomisařkou Věrou Jourovovou svobodu slova a pluralitu potlačuje ve jménu jediné možné bruselské sluníčkářské totalitní pravdy. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve z ní odejdeme, tím lépe.

Anketa

Je smrt Petra Kellnera ztrátou pro Českou republiku?

77%
11%
hlasovalo: 14369 lidí

Dezinformace a boj proti kritickému myšlení naopak ale podporují sluníčkáři, globalisté a Evropská unie. Oni tvrdí, že islám je tolerantní náboženství, což je lež. Oni tvrdí, že imigrace nepředstavuje hrozbu, což je lež. Oni tvrdí, že USA šíří svobodu a demokracii, což je lež. Spojené státy rozvrátily prosperující Libyi, Sýrii, Irák, kde byly víceméně přijatelné sekulární režimy. USA rozvrátily Afghánistán a opium se vesele šíří. USA napomohly přímo či nepřímo vzniku Islámského státu. Jsou za nimi jen statisíce mrtvých a rozvrácené země.

Sluníčkáři hovoří o agresi Ruska na Ukrajině, přitom EU pomohla svrhnout legálně zvoleného prezidenta Janukovyče, i když s ním den před tím podepsala dohodu. Sluníčkáři hovoří o demokracii, přitom oni nejsou schopni akceptovat, pokud ve volbách zvítězí někdo jiný, než koho si přejí. To jsme viděli v případě prezidenta Zemana.

Sluníčkáři hovoří o svobodě, přitom to jsou oni, kdo prosazuje legislativu a postupy, které zakazují svobodu slova a umlčují kritické myšlení.

Sluníčkáři podle mého názoru lžou ráno, lžou odpoledne, lžou večer. A ze lží a ze šíření fake news obviňují všechny okolo sebe, přitom oni jsou jejími původci. Jak se píše v Písmu, ďábel je otec lži. V jejich případě zloděj volá „chyťte zloděje“. Přitom to jsou oni, kdo místo pravdy a lásky šíří lži a nenávist. Pokud chcete žít v zemi, kde nezakážou hrát, mluvit a zpívat, volte prosím hnutí SPD.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…