Okamura (SPD): Makat ne, ale přídavky a parazitování ano!

22.03.2016 4:29

Makat NE, ale přídavky a parazitování ANO! Tomu se už říká výsměch jako hrom! Další neuvěřitelná věc – islámští imigranti místo českých rodin s dětmi. Vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL bude letos na našem území investovat 1,1 miliardy korun na rozšiřování některých zařízení pro imigranty ze severní Afriky a z arabských zemí, které se vláda rozhodla NATRVALO přijmout - počítá se zvýšením kapacity o zhruba 1200 míst.

Okamura (SPD): Makat ne, ale přídavky a parazitování ano!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Takže jeden imigrant bude republiku, tedy nás všechny, stát ročně necelý milion korun. A to vše jen proto, že Sobotkova vláda servilně a bez odporu kývla na kvóty EU. Zcela proti vůli našich občanů a na úkor sociálního zabezpečení pro naše potřebné občany.

Do této částky však nejsou zařazeny další náklady na integraci migrantů ani externí škody plynoucí například ze zvýšené kriminality. Jeden migrant tak vyjde nepochybně na víc než jeden milion korun ročně.

Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) navrhuje úplné odmítnutí kvót a zároveň prosazujeme, abychom miliardovou investici na migranty použili jinak, třeba tak, že bychom podpořili naše bezúhonné a pracující rodiny s dětmi a vyvolali další nárůst porodnosti.

Děsí nás kolaps důchodového systému, jelikož nám chybí občané v produktivním věku. Zatímco podporou ekonomické migrace situaci jen zhoršíme, tak podporou našich rodin s dětmi naopak máme šanci do budoucna problémy vyřešit.

Cílem státní politiky však nesmí být podpora jakýchkoliv rodin, jako je tomu za současné vlády. Stát musí v zájmu všech občanů této země (jelikož chybí peníze na financování státního rozpočtu) cíleně podporovat ty rodiny s dětmi, které jsou přínosem společnosti, to znamená ty, kde rodiče řádně pracují a zároveň nepáchají trestnou činnost. To znamená ty rodiny, které dávají naději, že i jejich děti budou pro naši zemi přínosem. Výjimkou jsou samozřejmě naši zdravotně postižení spoluobčané, o ty se musí stát umět důstojně postarat.

Pakliže bude SPD po příštích volbách ve vládě, ukončíme dnešní stav, kdy celoživotně notoricky nepracující nepřizpůsobivé skupiny zdravých obyvatel, kteří parazitují na současném systému, mají bezpracně vyšší příjmy než řádné pracující rodiny. Tato nespravedlivá disproporce musí skončit.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…