Okamura (SPD): Na Západě ale vidíme „liberální právní řád v praxi“

23.02.2020 20:02

Komentář na facebookovém profilu k projevu ministra zahraničí Petříčka k velvyslancům

Okamura (SPD): Na Západě ale vidíme „liberální právní řád v praxi“
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Ministr zahraničí Tomáš Petříček z ČSSD v projevu k velvyslancům zdůraznil, že Česko je jednoznačně součástí rodiny západních národů, „které se hlásí k liberálnímu právnímu státu, ochraně základních práv a svobod“. Na Západě ale vidíme „liberální právní řád v praxi“. Odpůrci francouzského prezidenta Macrona jsou brutálně mláceni policií, příznivci nezávislého Katalánska jsou brutálně mláceni policií a zavíráni do vězení. Odpůrci imigrace a islámu jsou ve Francii a Německu trestně stíháni. Švédská policie nechrání oběti znásilnění, ale násilné imigranty. Matteo Salvini, který ve funkci ministra vnitra bojoval proti nelegální imigraci, je za to trestně stíhaný… To je ten vzor, ke kterému se máme hlásit? Ne, na Západě vzniká nová totalita.

„Antisystémové strany“ se napříč Evropou se podle Petříčka snaží zpochybnit její základy. Antisystémovými stranami Petříček míní všechny vlastence, kteří chtějí, aby Evropa zůstala Evropou a aby evropské národy zůstaly svobodné. Ano, tyto vlastenecké strany se skutečně snaží svrhnout systém diktatury Bruselu a diktaturu neomarxistických globalistických elit. Jsme proti systému diktatury globalistů. Jsme zastánci přímé demokracie a národních států. Poláci a Maďaři se snaží bránit, a jsou za to Bruselem a paní Jourovou napadáni.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…