Okamura (SPD): Nastěhoval si domů Eritrejce. Ti vedou ve znásilňování. Poputují i k nám

06.08.2015 19:25

Německý poslanec a spolustraník kancléřky Angely Merkelové Martin Patzelt si k sobě domů nastěhoval dva imigranty z africké Eritreji, aby šel ostatním Němcům příkladem. Už spolu bydlí měsíc a oba mladí imigranti obývají podkroví jeho domu společně s jeho synem. Pan poslanec dobře ví, co dělá. Eritrejci a Somálci jsou totiž například ve Švédsku na prvních dvou místech ve znásilňování žen a právě Eritrejci mají být kvůli naší vládě přiděleni také do České republiky: Zajímalo by mě, jak by se asi pan poslanec zachoval, kdyby měl doma dceru.

Okamura (SPD): Nastěhoval si domů Eritrejce. Ti vedou ve znásilňování. Poputují i k nám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

A za sebe narovinu říkám, že nevidím jediný důvod starat se o Eritrejce nebo Súdánce, když okolo sebe máme tisíce českých dětí, dědečků či babiček, kteří potřebují také naší pomoc a ani na pomoc pro naše vlastní potřebné nemá stát peníze. A na rozdíl od cizích imigrantů, které k nám nikdo nezval, mají naši potřební spoluobčané na naši pomoc nesporné právo a většina z nich odvedla pro naši zem nesporný kus práce. Na rozdíl od vetřelců, kteří přijeli k hotovému, a nemají sebemenší podíl na životní úrovni v naší zemi.

Takže prosím, ať nikdo neotravuje s ekonomickými migranty a raději se postarejme důstojně o naše spoluobčany, kteří mají kvůli naší vládě tu smůlu, že nejsou imigranti ani barevní.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…