Okamura (SPD): Nebojme se nálepek. Extremisté jsou naši stávající politici! Šaría patří do středověku

19.07.2015 11:45

Stávající naši politici jsou extrémisté a extrémní je politika této vlády a Evropské unie. Přísun tisíců imigrantů z Afriky či Arábie do České republiky, na které nemáme peníze a dojde ke zvýšení kriminality, a proti vůli drtivé většiny národa, to je do nebe volající extrémizmus. Imigrace lidí, z totálně jiné kultury s jinou mentalitou, lidí, kteří považují evropskou demokracii za zlo, které je třeba zničit a jako jediný závazný zákon považují korán a zákoník šaríja, který svým obsahem patří do starověku.

Okamura (SPD): Nebojme se nálepek. Extremisté jsou naši stávající politici! Šaría patří do středověku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Podpora takového přistěhovalectví, to je skutečný extrémismus. Nebezpečný a odporující rozumu i názoru drtivé většiny Čechů, Moravanů či Slezanů.

Mnoho z Vás mi píše o přesné znění mého vystoupení na včerejší demonstraci v Praze proti ilegálním imigrantům, proti radikálnímu islámu a za referendum o setrvání v EU. Níže uvádím úplné znění mého projevu. Nejdříve mi ale dovolte Vám poděkovat. Poděkovat Vám, že jste měli odvahu přijít a veřejně se postavit za svůj názor a těm, co přijít nemohli, děkuji za to, že se nebojíte šířit naše společné myšlenky a prosazovat lepší budoucnost v naší zemi.

To je dnes to nejcennější a zřejmě to bude v naší republice cennější čím dál víc. Nebojme se a stůjme pevně a neochvějně za svým názorem.

V sousedním Německu v reakci na excesy mezi přistěhovalci v jeden čas vyrostlo silné národní hnutí Pegida.

Vládní garnituře se toto hnutí proslulé masovými demonstracemi podařilo poměrně rychle rozložit a to jednoduchou cestou - politici a média začali Pegidu označovat jako extrémisty a xenofoby.

Podařilo se jim docílit toho, že většina lidí se začala ostýchat jít demonstrovat spolu s Pegidou, jen aby nebyli považováni za extrémisty či xenofoby.

Podobně začínají cíleně jednat zmanipulovaná média a prolhaní politici také u nás.

Je úsměvné, že naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) označují určitá média či politici jako extrémní.

Je tomu totiž ve skutečnosti přesně naopak – extrémisté jsou stávající politici a extrémní je politika této vlády a Evropské unie.

Rozvrácení Iráku, Sýrie, Libye, Ukrajiny - to není zahraničně politický extrémismus?

Budování iluze sociálního státu na obřích veřejných dluzích, to není ekonomický extrémizmus?

Vykupování dluhů eury ze vzduchu, to není finanční extrémismus?

Podporování a pozitivní diskriminace nepřizpůsobivých lenochů, to není morální extrémismus?

Prohlubující se regulace a šmírování státu, to není extrémní útok na občanskou svobodu?

Stálé zvyšování daní, povinností a růst administrativy pro malé podnikatele, to není extrémní útok na svobodu podnikání?

Hodnotový rozvrat národa, ve kterém se přestávají rodit děti, kde poctivá práce není hodnocena, to není extrémismus?

Přísun tisíců imigrantů z Afriky či Arábie, na které nemáme peníze a dojde ke zvýšení kriminality, a proti vůli drtivé většiny národa, to není do nebe volající extrémizmus?

Jenom intenzivní mediální tlak na občany umožňuje, že lidé zatím zcela nevidí, jaká hra se hraje s jejich budoucností.

Milí přátelé,

Nebojme se nálepek - nálepkování je poslední zbraní těch, kdo nemají argumenty.

Pokud budeme označovat nějaký názor či jednání za extrémní názory, pak by to přece měl být názor nějaké radikální menšiny,

Měly by to být názory, které jsou nedemokratické, nebo směřují k potlačení lidských práv.

Když uvážíme dnešní problém, tedy zda chceme masově islám a islamisty v České republice, tak jen mizivá menšina z občanů podporuje muslimskou imigraci, tedy imigraci lidí, z totálně jiné kultury s jinou mentalitou, lidí, kteří považují evropskou demokracii za zlo, které je třeba zničit a jako jediný závazný zákon považují korán a zákoník šaríja, který svým obsahem patří do starověku.

Podpora takového přistěhovalectví, to je skutečný extrémismus. Nebezpečný a odporující rozumu i názoru drtivé většiny Čechů, Moravanů či Slezanů.

Tento týden jsem byl na policejním výslechu ohledně mého projevu na minulé demonstraci a mnohá média i politici vyjádřili názor, že bych měl být stíhán za to, že bojuji proti radikálnímu islámu a ilegálním imigrantům do České republiky. Tato vláda se mne, naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) a nás všechny snaží umlčet za to, že upozorňujeme na bezpečnostní riziko, kterým jsou statisíce muslimů, kteří se hrnou do Evropy. Tady není demokracie. Vláda jedná zcela proti zájmu drtivé většiny občanů České republiky, když začala přijímat tisíce imigrantů, kteří neumí česky, budou bez práce a budou donekonečna ekonomicky zatěžovat naší zemi, což způsobí sociální kolaps.

Krom jiného jsem minule řekl, že muslimové jsou potenciální časovaná bomba. Ano, já si za tím stojím. Věřím, že najdeme muslimy, kteří si přejí žít s námi v míru. Ale realita je taková, že většina islámských teroristů v Evropě nebyli žádní bojovníci z Iráku, ale byly to děti takzvaně slušných a hodných muslimů, kteří absolvovali muslimské náboženské školy. To ukazuje jediné - že problém je v nenávistné a dobyvatelské ideologii, která do Evropy nepatří.

To, že dnes mnozí chtějí, aby za takové názory jako mám já byli lidé souzeni a zavíráni znamená, že hra na demokracii skončila. Ale já trvám na tom, aby byly dodržovány demokratické principy, a není možné, aby vláda a politici jednali v takto zásadních věcech proti zájmu většiny obyvatel České republiky.

Minulý týden jsme se v Parlamentu pokusili vyzvat k nějaké aktivitě ostatní poslance a vládu. Jménem našeho SPD jsme navrhli, aby Sněmovna odhlasovala, že je šíření extrémního islámu a nelegální imigrace zásadním ohrožením bezpečnosti České republiky a vyzval jsem vládu České republiky k přípravě zákona o referendu, kde by občané České republiky měli mít možnost vyjádřit se k dalšímu setrvání naši země v EU. Dále jsem žádal, aby Sněmovna vyzvala vládu neodkladně připravit legislativní kroky definující šíření a propagaci islámského práva šaría a džihádu jako trestný čin ohrožující svobodu, demokracii a lidská práva.

Reakcí na to byl nejprve smích ostatních poslanců a hned následně poslanci ČSSD a hnutí ANO zamítli hlasování.

Souhlasíte s takovým jednáním?

A podívejte se, jaký předložila tento týden vláda návrh zákona o referendu. Zakázali občanům hlasovat o všem důležitém. Lidé nebudou smět hlasovat ani o Evropské unii, ani o přijetí či nepřijetí eura, nebudou smět hlasovat ani o odvolatelnosti politiků nebo o soudní reformě. Do toho vláda navrhuje neuvěřitelné podmínky jako 250 tisíc podpisů pod petici na vyvolání referenda a podmínku více než 2 milionové účasti. Přitom ke zvolení politiků neexistuje žádné kvórum.

Je to normální? Je to tady ještě vůbec demokracie?

Dámy a pánové,

v celé nahotě se dnes ukazuje nedemokratičnost politického systému v České republice. Podle Ústavy je nositelem moci v zemi její lid. Podle Ústavy patří tato země českým občanům a oni mají být těmi, kdo tady vládnou.

Papír bohužel snese všechno.

Skutečnost je jiná, v těch nejzásadnějších věcech politici v drtivé většině rozhodují nejen bez souhlasu národa, ale zcela bezostyšně proti jeho vůli.

To, co je dnes důležité, je si uvědomit, že nejde jen o to, že česká vláda poklonkuje bruselské lobby bez ohledu na své občany. Jde o to, proč to našim politikům prochází. Ten důvod je jediný. Není tu demokracie, nevládnou občané, ale stranické elity.

Je třeba důsledně trvat na tom, aby se naplnil duch ústavy a občané mohli rozhodovat v referendu právě o tak důležitých věcech, jako je to, zda do svých domovů pustí nějaké cizince.

Je třeba důsledně trvat na tom, aby občané měli možnost přímo volit a odvolávat politiky, kteří se zjevně zaprodali, neplní své sliby a zrazují své voliče.

Je třeba důsledně trvat na tom, aby i vrcholní představitelé státu byli skutečně osobně, a to hmotně i trestně, odpovědní za škody, které ve svých funkcích napáchají.

Politici namítají, že občané jsou hloupí a nemohou rozhodovat o odborných věcech - třeba o daních.

Promiňte, ale kdo jiný by měl rozhodovat o daních než ten, kdo je platí?

Když o nich rozhodují ti, kdo je jen utrácí, tak to dopadne vždy tak, že budou daně vždy jen vysoké a rozkradené.

Na každý idiotský názor, že občané nejsou kvalifikovaní rozhodovat, říkám: „A co vy poslanci - kdo vás kvalifikoval? Jste v něčem špičkoví odborníci?“

Nikoli, jste tu a rozhodujete jen proto, že vás zvolili ti z vašeho hlediska v uvozovkách „hloupí“ občané. A na místo, abyste jim vy politici sloužili, tak se tváříte, že jste lepší než oni.

Je na čase, abychom my občané trvali na tom, co je naše svaté právo - právo rozhodovat svobodně ve své zemi.

Protože svoboda rozhodovat o tom, co se nás týká, je prazáklad demokracie. Jak víme, Švýcaři si odhlasovali bez ostychu dokonce i maximální kvóty na přistěhovalce z Evropské unie.

Demokracie, tedy vláda občanů je to, co tady musíme začít budovat. Ve skutečné demokracii by se masovou imigraci muslimů nikdo ani neodvážil navrhnout.

Demokracie je obranou jak před islamisty, tak i před našimi elitářskými papaláši v parlamentu i ve vládě.

Jedním z terčů zloby vládních politiků se stala i policie za to, že nás tady na minulé demonstraci nerozehnala a nepozatýkala.

To je už dost nebezpečný nátlak na policisty a justici.

Nenechme se zastrašit. Tahle země je nás občanů České republiky a zachovejme ji tak i našim dětem. Tato zem nepatří několika desítkám stranickým papalášů ani bruselským byrokratům.

Naši zemi nedáme. Přijďte všichni k volbám, nemějme krátkou paměť, burcujte okolí, přestaňme mlčet!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

10:21 Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

Shrnutí korupčních kauz vrcholných politiků, publikovaný na svém veřejném facebookovém profilu