Okamura (SPD): Nezapomeňte na to, kdo z politiků má ohebnou páteř

26.03.2016 21:11

Zatímco ostatní politici mění najednou od loňského léta své názory na imigranty a islám podle přísloví "Kam vítr tam plášť", jen aby se rychle populisticky zalíbili davu, přestože ještě nedávno islám a imigranty hájili a problém bagatelizovali, tak já i naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jsme dlouhodobě již roky zcela konzistentní.

Okamura (SPD): Nezapomeňte na to, kdo z politiků má ohebnou páteř
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Můj ostrý televizní souboj s předsedou českých muslimů zde.

Podívejte se na video, jak jsem již před dvěma lety, kdy po mně všechna média i ostatní politici za moje názory ještě plivali a odsuzovali mě, když jsem upozorňoval na hrozící nebezpečí, neústupně stál za svými názory v přímém střetu v televizi s šéfem českých muslimů Mohamedem Abbasem.

A vzpomeňte si, jak například pučisté a zrádci z Úsvitu, které dnes řídí Vít Bárta z Věcí veřejných, ještě vloni v lednu pořádali s Českou televizí tiskovou konferenci proti mně, kde říkali, že nesouhlasí s mojí kritikou imigrantů a islámu. A najednou pak otočili o 180 stupňů, protože zjistili, že je to dobré volební téma. Rozumný člověk samozřejmě nemůže lidem s takovými názorovými veletoči věřit.

Až půjdete příští rok v říjnu k volbám do Sněmovny, nezapomeňte na to, kdo z politiků má ohebnou páteř a plastický charakter - a naopak kdo stojí pevně dlouhodobě za svými názory a nemění je podle toho, jak je to zrovna populární.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…