Okamura (SPD): Novinář Moláček zase lhal

10.11.2018 20:33

Komentář na facebookovém profilu k výrokům novináře Moláčka.

Okamura (SPD): Novinář Moláček zase lhal
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Notorický lhář a manipulátor Jan Moláček, který je vámi draze placeným redaktorem České televize, Českého rozhlasu a Bakalou placených médií, zase ve své nenávisti veřejně zalhal, když napsal, že prý „xenofob Okamura řekl - cizinci pryč“. Já jsem ale nikdy nic takového neřekl a ani neřeknu, protože přece nikomu rozumnému nevadí, když k nám přijede někdo, kdo se chová slušně, přizpůsobí se, chce navštívit naše památky či legálně pracuje. Samozřejmě ale nesmí ubírat práci a sociální výhody našim občanům – ti musí být pro náš stát vždy na prvním místě. Moláček dále napsal, že „přímá demokracie není demokratická“. Měl na mysli referendum, přímou volbu, odvolatelnost a přímou hmotnou odpovědnost politiků, tedy program SPD. A aby Vám bylo jasno, odkud vítr vane, tak dodám, že Jan Moláček byl v roce 2016 oceněn novinářskou cenou politické neziskové organizace Open Society Found, kterou financuje George Soros. Takže bude po vlastenecké SPD zoufale plivat i nadále.

Lidé pravidelně upozorňují na opakující se neprofesionalitu tohoto "nezávislého novináře" Jana Moláčka, který neustále pomlouvá SPD - vzpomeňte jak se letos ve své aroganci a nenávisti vůči euroskeptickému názorovému proudu přestal ovládat, ztratil veškerou sebereflexi a ztrapnil se, když se snažil komentovat dění ve Velké Británii, více ZDE.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.