Okamura (SPD): Opatření naší vlády proti nájezdům imigrantů jsou bezzubá a neúčinná

11.10.2015 9:35

Bezzubá vládní opatření proti nájezdům imigrantů. Rakousko se po víkendu možná chystá uzavřít veškeré své hranice mimo hranice z ČR. A jak je tomu za poslední dobu bohužel pravidelným zvykem, opatření, která k hrozícímu útoku migrantů na naší zemi plánuje česká vláda, jsou absolutně slabá a budou neúčinná.

Okamura (SPD): Opatření naší vlády proti nájezdům imigrantů jsou bezzubá a neúčinná
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura na besedě s občany v obci Vyšní Lhoty

Ministerstvo vnitra mluví o zastavení mezinárodních vlaků směřujících na naše území - s tím, že policie bude zastavovat vlaky jen tehdy, když dostanou informace, že v něm jedou běženci a doufá, že to stihnou za plánovaných 5 hodin od obdržení informace. To je v praxi nesmysl. Za 5 hodin je vlak z Rakouska o 500 km dál, tedy už dávno na našem území. Ministerstvo vnitra samo po cvičení před ministrem obrany přiznalo, že cvičení ukázalo, že dosažení časového předpokladu 5-ti hodin obsazení hranic se nepovedlo!

Zavedení opatření s předstihem je všeobecně v pořádku, protože pokud informace o uzavření hranic Rakousko "pouští" již nyní spolu s informací, kde zůstane jediný volný koridor, tedy přes Českou republiku, znamená to, že dává s předstihem všem běžencům jasný návod, kam má směřovat jejich cesta. A ti již nyní směřují svoji pozornost a své "kroky" k naší hranici.

Reakce české vlády na tuto informaci je ovšem naprosto mimo realitu - cituji : "Armáda spolu s policií by byla nasazena v počtu 3200 lidí s tím, že na jednu směnu by bylo 800 lidí, konkrétně 500 policistů a 300 vojáků. Nebylo by to o hermetickém uzavření hranice, ale bylo by to přesně v rozsahu cvičení, které jsme nedávno absolvovali. Namátkové kontroly budou místo 14 na 20 přechodech." Konec citátu vlády.

Pokud Rakousko své hranice avizovaným způsobem skutečně uzavře, tak jsme jasně v situaci, kdy doslova za pár dní se do ČR povalí desítky tisíc běženců se všemi možnými riziky, které s sebou jejich pohyb a chování přináší, včetně nezákonných přechodů doslova kdekoli, kde to půjde.

A zodpovědný představitel vlády nás uklidňuje, že se budou možná zastavovat vlaky a na přibližně 400 km dlouhé česko-rakouské hranici se bude namátkově kontrolovat pouze 20 přechodů v rozsahu nedávné parodie na cvičení. Na směnu bude ve službě celkem 800 lidí (policie 500 + armáda 300 ve společných hlídkách) a ti budou pouze na 20-ti místech. To znamená 40 lidí na jednotlivých přechodech (nějací asi budou možná prohlížet případně zastavené vlaky, ale to bude asi jen pár železničních přechodů). Takže zbylých cca 360 km "zelené hranice" nemá být střeženo vůbec.

Kdo viděl v Maďarsku a Chorvatsku, jak se běženci hrnou po polích a lesích, ví, jak neuvěřitelně hloupá jsou navrhovaná opatření české vlády.

Návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je jasný - je nutné okamžitě povolat armádu a uzavřít i "zelenou hranici", a to doslova.

Navíc nejde jen o hranici s Rakouskem - obdobná opatření se musí zavést také na hranicích se Slovenskem, kde od Bratislavy po Žilinu vede podél naší hranice (od Brněnska až po Ostravsko) dálnice a kde po celé její délce se během chvilky mohou nezákonní imigranti dostat pohodlně do České republiky.

Příští dny ukáží, jak je naše vláda schopná či neschopná ochránit suverenitu naší země a jak vážně myslí ochranu svých občanů. Naposledy, a nikoliv poprvé, zradila vláda vlastní občany a suverenitu naší země minulý měsíc, kdy odsouhlasila kvóty Evropské unie na povinné přijmutí tisíců nezákonných imigrantů.
Nejhorší na celém problému je, že následky za skandální chyby vlády ponesou po generace nevinní občané.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…