Okamura (SPD): Ostatní opoziční strany odmítly podepsat demisi vlády. To je stav politiky v celé nahotě

06.10.2015 16:50

Parlamentní hnutí Svoboda a přímá demokracie v minulých dnech ve Sněmovně navrhlo usnesení vyzývající vládu k demisi a navrhlo politickým klubům podpořit podpisy poslanců hlasování o nedůvěře vládě. Důvodem bylo rozhodnutí vlády neklást odpor zásadnímu porušení suverenity České republiky. Tímto porušením je rozhodnutí o povinných kvótách pro přijímání ilegálních imigrantů.

Okamura (SPD): Ostatní opoziční strany odmítly podepsat demisi vlády. To je stav politiky v celé nahotě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Opakovaně navrhujeme referendum o vystoupení z EU a nyní jsme podnikli kroky vyjadřující nedůvěru vládě.

Ani jedna z parlamentních stran, ani jeden z poslanců takzvané opozice svým podpisem nepodpořil návrh na hlasování o nedůvěře vládě. Jinými slovy - této vládě vyslovila zcela jednotně důvěru i celá opozice. V tuto chvíli se nám tu vytvořila jednotná Národní proevropská fronta, kterou spojuje nepodepsaná, ale reálná opoziční smlouva, spočívající v toleranci vlády a její proimigrační politiky.

Naše kroky ve Sněmovně ukázaly v celé nahotě stav české politiky. Čekali jsme, že vládní strany budou proti. Česká vláda je dokonale podřízena Bruselu a dnes je to vláda nesvobodné a podřízené země. Nečekali jsme podporu TOP09. Zcela však spadly politické kulisy u ODS, KSČM a především u poslanců Úsvitu národní koalice. Tyto politické strany přes svoji rétoriku jsou smířené se ztrátou suverenity naší republiky. Jsou smířené s postupným příchodem islámských imigrantů a s důsledky těchto událostí pro naši svobodu a demokracii.

Také bychom se rádi vyjádřili k prohlubující se mediální manipulaci s občany České republiky. Islamizace, imigrační krize, demontáž suverenity České republiky, útoky na prezidenta republiky, krize na Ukrajině a Sýrii, to jsou témata, kde je s občany naší země manipulováno způsobem, který odpovídá metodám normalizačních médii. Česká televize dnes nehájí zájmy českých občanů, ale řídí se pokyny administrativy EU. Jsou zamlčovány a bagatelizovány informace ukazující rizika islamizace a ilegální imigrace. Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje způsob zpravodajství České televize za jednostranný a odporující jejímu poslání.
    
Tomio Okamura – předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
Ing.Radim Fiala – místopředseda hnutí SPD
Ing.Jaroslav Holík – člen předsednictva SPD

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.