Okamura (SPD): Otec národa Karel IV. byl také odpůrcem islámu

04.06.2017 19:30

Vyjádření na sociální síti Facebook:

Okamura (SPD): Otec národa Karel IV. byl také odpůrcem islámu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dovolte mi vyjádřit hlubokou soustrast rodinám a blízkým obětí teroristického útoku v britském Londýně. Desítky mrtvých a raněných jsou opět bilancí islámského teroristického vraha. „To je pro Alláha,” křičeli teroristé, kteří se opakovaně pokoušeli proniknout do pohostinství plných lidí a bodali do každého ve dveřích.

Naše hnutí SPD jako jediná politická strana v ČR dlouhodobě a zásadně odsuzuje snižování bezpečnosti v ČR, tedy také propagaci islámu, ke které dochází za podpory Sobotkovy (ČSSD), Babišovy (hnutí ANO) a Bělobrádkovy (KDU-ČSL a STAN) vlády na českých školách, včetně českých univerzit. 

Islám je zde lživě prezentován jako mírumilovné a tolerantní náboženství. Je to účelová lež, která má připravit cestu k islamizaci Evropy. A jak víte, současná česká vláda přijímá dobrovolně a NATRVALO zcela mimo kvóty do České republiky tisíce migrantů včetně těch muslimských. 

Naše hnutí SPD odmítá ideologii politického islámu a jedním z našich zásadních programových hesem je NE ISLÁMU, NE TERORISTŮM. Prosazujeme dlouhodobě úplný zákaz propagace islámského práva šaría na území naší republiky a nulovou toleranci migrace v rámci současné migrační vlny.

Říkáme to od začátku jasně a narovinu. 

Je potřeba si říci, že spolupachateli neustálých teroristických útoků v Evropě jsou také všichni ostatní čeští politici a média, kteří se nejen vytrvale odmítají postavil migraci, islámu a EU, ale ještě ho svojí nečinností podporují. A navíc ještě z nás, kteří na nebezpečí již několik let upozorňujeme a nabízíme konkrétní řešení, dělají populisty, rasisty, extrémisty, xenofoby, nacisty, fašisty a nevím co dalšího.

Je to neuvěřitelná doba. Otec národa Karel IV., který byl stejně jako my v SPD také zasadním odpůrcem islámu a odmítal uzazování muslimů na našem území, jelikož si byl plně vědom nebezpečí, se musí při pohledu na naše vládnoucí politiky a novináře "obracet v hrobě". 
 

My v SPD prosazujeme bezpečnou, prosperující, sociálně stabilní a spravedlivou Českou republiku a doufám, že lidé v říjnových parlamentních volbách dobře rozhodnou. Nebo bude již potom pozdě.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…