Okamura (SPD): Platíme si vlastní oprátku a zažijeme peklo

27.09.2015 13:50

Evropská unie dělá všechno proto, aby rozložila jednotlivé národy. Připadá mi, že největším nepřítelem Evropské unie je národ, který má svou homogenní identitu, kterou má postavenu na svých dlouhodobých dějinách a kultuře.

Okamura (SPD): Platíme si vlastní oprátku a zažijeme peklo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dlouhodobá propagace multikulturalismu spojená s otevřeným přijímáním imigrantů z celého světa vypadá jako plán, kterým se sociální inženýři z Bruselu snaží narušit identity jednotlivých národů tak, aby již nebylo rozdílu mezi Italem, Afričanem, Němcem, Arabem, Španělem či Čechem.

Příznivci těchto velmi špatných trendů jsou například premiér Sobotka, ministr Dienstbier či Karel Schwarzenberg. A například český kněz Tomáš Halík řekl dokonce otevřeně, že „Je třeba tu naší etnickou homogenitu naředit“. Já s tímto samozřejmě absolutně nesouhlasím. Podle mého názoru je naopak budoucnost v silných národních státech, které spolupracují.

Rád bych také upozornil, že Evropská úmluva o lidských právech a základních svobodách negarantuje žádné právo přistěhovalce vstoupit nebo se usídlit konkrétním státu. A vyhoštění neintegrované osoby do země původu není porušením lidských práv.

Je nutné, abychom si všichni uvědomili, že v případě imigrantů nejde o charitu, ale o naše vlastní bytí a nebytí.

Pokud si náš národ i ty evropské toto neuvědomí, že si platíme sami sobě vlastní oprátku, tak brzy zažijeme ošklivé peklo.

Jestli nenastolíme nulovou toleranci imigrace a zároveň okamžitě nezrušíme štědrý sociální systém vůči imigrantům, tak než se probereme, budeme cizinci ve vlastní zemi a budeme muset skákat podle toho, jak imigranti pískají. To již vidíme v západní Evropě. A přesně tím vyhrožovali i muslimští studenti české vysoké školy, kteří napadli nedávno v Olomouci bezbranné české aktivisty sbírající podpisy proti imigrantům.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce