Okamura (SPD): Policie bije v Německu lidi, kteří hájí základní právo na svou zem

27.01.2016 9:41

Ať už vláda konečně přestane lživě uklidňovat lidi. Spolupráce s Tureckem na řešení imigrantské krize je iluze, žádný Schengen už neexistuje, žádná společná ochrana jeho hranic není. Evropská agentura na ochranu hranic Frontex nebrání hranici, ale naopak organizuje bezpečnou dopravu imigrantů do Evropy. A imigrační proud podporují české i evropské organizace placené EU a českou vládou.

Okamura (SPD): Policie bije v Německu lidi, kteří hájí základní právo na svou zem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Policie bije v Německu lidi, kteří hájí základní právo na svou zem. Česká vláda a takzvaná opozice budou v Parlamentu mlátit prázdnou slámu a debatovat tak dlouho až i u nás budou znásilňovat a vraždit komanda radikálních muslimů nebo jinak vyvíjet kriminální činnost.

Vláda s takzvanou opozicí zamítli ve Sněmovně návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) na zákaz islámského práva šaría a džihád a zamítli nám také návrh na referendum o vystoupení z EU. Zamítli nám také náš návrh zákona na odvolatelnost politiků a na jejich přímou osobní, hmotnou a trestní odpovědnost.
Vyzýváme také opakovaně vládu k důrazným krokům v souladu se zákonem o církvích, aby byla zrušena registrace islámského náboženství v ČR, a k zabránění propagace islámského práva a džihádu. Vláda však nejenže neslyší, ale dokonce činí pravý opak.

A přijďte všichni v sobotu 6.února ve 14h na Václavák - naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) pořádá pro všechny občany velkou demonstraci, přijďte říct vládě, Evropské unii, médiím i veřejnosti, že je nás opravdu hodně kdo si přeje: NE islámu, imigrantům a neodpovědným politikům a rozkradené zemi a ANO referendu o vystoupení z EU, bezpečné zemi, přímé demokracii a ochraně národních zájmů.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

14:17 Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k levicovosti politiky.