Okamura (SPD): Předseda Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu

16.11.2019 21:34

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření Jana Hamáčka o nebezpečí, hrozícím na Facebooku

Okamura (SPD): Předseda Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Sociální sítě a Facebook jsou podle ministra vnitra a šéfa ČSSD Jana Hamáčka škodlivé. „Facebook je dnes obrovské nebezpečí pro demokracii,“ řekl doslova Hamáček tento týden v Lidovém domě. Hamáček podle mě dokazuje, že je nepřítelem demokracie a svobodné výměny názorů a že demokracii vážně škodí. Jediným nebezpečím pro demokracii je dnes ve skutečnosti cenzura a potlačování svobodné diskuse či označování lidí, kteří mají jiný názor, za šiřitele „předsudečné nenávisti“, jak činí pan Hamáček a ministerstvo vnitra. Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme.

Ale prohlášení pana Hamáčka se nedivím. Ze slov Hamáčka, které před časem citoval Deník, podle mě vyplývá, že by rád trestně stíhal kritiky a odpůrce nenávistné ideologie islámu. „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji,“ řekl Hamáček. Přitom je naopak jasné, že naopak islám je zaměřen proti židům a jsou zaznamenány protižidovské výroky proroka Mohameda, kterými se muslimové musí řídit.

Předseda ČSSD Jan Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu. „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl například Hamáček.

Z Lidového domu přichází předlistopadová „lidová demokracie“, kterou dnes její sluníčkářští zastánci nazývají „liberální demokracií“. Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…