Okamura (SPD): Premiér Babiš rozjel ve svých novinách boj proti suverenitě státu

23.02.2019 19:34

Komentář na facebookovém profilu ke kampani proti suverenitě státu

Okamura (SPD): Premiér Babiš rozjel ve svých novinách boj proti suverenitě státu
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Je před klíčovými volbami do Evropského parlamentu a tak premiér Babiš, jehož byznys je závislý na EU dotacích z Bruselu, rozjel ve svých novinách Mf Dnes boj proti suverenitě českého státu. „Co jsou to vlastně ty národní zájmy?“, posmívá se v Mf Dnes komentátor Vilém Barák a dodává: „Právě ze suverenity českého státu bychom měli mít největší strach. Podobná falešná slovíčka („národní zájmy“) mají lidem vypnout mozek a sešikovat je v masu, za kterou budou předstírat myšlení jiní,“ doplnil ještě.

Pokud to, pane premiére, nevíte, tak suverenita je výrazem demokratické vůle českých občanů a národní zájmy jednoduše jsou zájmy českého národa, tedy jeho příslušníků. Naším národním zájmem například je, aby nám Brusel nemohl vnutit imigranty, gender a islám. Propaganda Mf Dnes je nehorázné sluníčkářské pohrdání českým národem, demokracií a českými občany.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Takže podle novin Andreje Babiše bychom měli mít největší strach ze suverénního rozhodování vás, občanů. Tyto teze a vyznění takového názoru implikuje, že jsou naši občané blbci, kteří si neumí vládnout. Nejlépe podle Mf Dnes by tedy bylo, aby nám vládli nikým nevolení byrokraté z Bruselu, kteří sice vybraným lidem pošlou miliardové dotace, ale nám ostatním by chtěli vnutit kvóty na imigranty, zakázat držení osobních zbraní a kteří šílenými směrnicemi likvidují naše hospodářství a naše svobody.

To my v SPD odmítáme. My prosazujeme demokracii, která znamená, že o záležitostech našeho státu mají rozhodovat čeští občané, a nemají nám diktovat z Bruselu, Berlína či Washingtonu. Odmítáme diktát Merkelové a Junckera. Vládnout a rozhodovat o svých věcech máte podle SPD Vy, čeští občané. Vidíte to stejně jako my? Podpořte nás prosím ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 24. května!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…