Okamura (SPD): Přestaňme už mlčet! Vyrobte si a přineste s sebou co nejvíce transparentů

05.10.2015 16:15

Přestaňme už mlčet! Vláda odsouhlasila první tisíce nezákonných imigrantů do ČR a to zcela proti vůli většiny občanů. Pojďme říct vládě hlasitě náš názor a přijďte na velkou demonstraci v sobotu 17.října na Václavské náměstí v Praze k Muzeu!

Okamura (SPD): Přestaňme už mlčet! Vyrobte si a přineste s sebou co nejvíce transparentů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Jestli také nechcete nelegální imigranty a islám v ČR a naopak chcete bezpečnost zemi a referendum, sdílejte všem vašim přátelům. Těším se na osobní setkání!

Vyrobte si a přineste s sebou co nejvíce transparentů a vlajek našeho hnutí SPD, ať nás vláda a další zabedněnci dobře vidí!

Podpořte také naší papírovou petici za referendum o vystoupení z EU, jen za několik prvních dní nám dorazilo tisíce podpisů, aby SAMI OBČANÉ MOHLI ROZHODNOUT o své budoucnosti v naší zemi! Papírová petice bude dle zákona při nasbírání minimálně 10 tis. podpisů předmětem veřejného projednání v Parlamentu. Prosíme o maximální spolupráci, bojujeme o budoucnost naší země! Čím dříve podpisy sesbíráme, tím dříve bude petice v Parlamentu veřejně projednána. Postup: stáhněte si petici kliknutím na tento odkaz http://spd.cz/…/PETICE-za-referendum-o-VYSTOUPEN%C3%8D-Z-EU… , vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel, známých nebo sbírejte podpisy venku na ulici...

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…