Okamura (SPD): Schengen je jednou z příčin migrační krize

19.04.2019 17:46

Komentář na facebookovém profilu k pokračující migrační krizi.

Okamura (SPD): Schengen je jednou z příčin migrační krize
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Evropská unie i sluníčkáři se nás snaží ukolébat, že migrační krize je již zažehnána. Opak je pravdou. Rakouský ministr vnitra z naší spřátelené strany FPÖ Herbert Kickl napsal třem členům Evropské komise naléhavý dopis, v němž varuje před další migrační krizí. Na hranicích EU je podle něj připraveno k pochodu do středu Evropy až 70 000 dalších uprchlíků! Pokud chcete zabránit islamizaci naší země i Evropy, volte 24. a 25. května hnutí SPD! Společně s rakouskou FPÖ, Ligou Mattea Salviniho či Marine Le Pen ubráníme Evropu před islamizací a diktátem Bruselu!

Ministr Kickl v dopise uvádí, že na základě informací z různých zdrojů „lze očekávat výrazný nárůst nelegální migrace na východní trase ze Středozemního moře a na Balkáně“. Odvolává se přitom na varování organizace Europol, která předpovídá novou vlnu uprchlíků zejména z Turecka. Ta by dle Kickla přivedla nestabilní Balkán do nové uprchlické krize.

„Už dnes v regionu čekají desetitisíce migrantů, z toho zhruba 5 000 přímo na hranicích EU v Bosně a dalších 5 000 v Srbsku. K tomu se přidává 60 000 žadatelů o azyl v Řecku a 5,6 milionů syrských uprchlíků na Blízkém východě. Ti všichni, pokud okamžitě nepřijmeme důležitá opatření, vykazují jasný potenciál k novému masivnímu migračnímu pohybu,“ napsal Kickl.

Schengen je jednou z příčin migrační krize a zavedl princip kolektivní nezodpovědnosti, kdy jednotlivé státy nechali procházet přes své území imigranty poté, co oni překonali vnější hranice EU, které Řecko a Itálie i agentura Frontex střežily jen velmi laxně. Vnější hráz neexistovala, imigrantská záplava se tedy šířila po Evropě. Pokud nefunguje vnější hráz, musíme mít svou vlastní národní hráz.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. První ukázky toho jsme již zaznamenali.

Společně s dalšími vlasteneckými a antiislamistickýmu stranami máme šanci ubránit Evropu, když nás podpoříte. Náš kamarád a italský ministr vnitra Matteo Salvini již ukázal, jak umí zatočit s nelegálními imigranty, nelegální imigraci do Itálie prakticky zastavil. Stejně tak rakouští Svobodní zakazují propagaci politického islámu a zavírají nenávistné mešity. Nejsme v tom sami a máme silné spojence! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Juncker a Soros, přijďte k REFERENDU o EU a IMIGRACI 24. a 25. května!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.