Okamura (SPD): Situace kolem ilegálních imigrantů přesahuje všechny meze

30.07.2015 18:20

Jsem rád, že alespoň někteří z nás v Evropě přestávají mlčet a začínají se veřejně bránit. Například v severoitalském městě Treviso minulý týden demonstrovali občané proti záměru úřadů ubytovat stovku imigrantů z Afriky či Arábie přímo v budovách, kde žijí rovněž italské rodiny s malými dětmi.

Okamura (SPD): Situace kolem ilegálních imigrantů přesahuje všechny meze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Italové mají po dlouholetých osobních zkušenostech s imigranty strach a odmítají „afrikanizaci“ své země. Plně s nimi souhlasím, protože podle policejních statistik například ze Švédska či Norska jsou všechna znásilnění za poslední roky způsobena muži neevropského původu, přičemž na prvních dvou místech jsou Somálci a Eritrejci – a právě Eritrejci mají být mezi imigranty do České republiky, které odsouhlasila naše vláda proti vůli drtivé většiny občanů naší země.

Podobné situace začínají také u nás. Vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL zcela proti vůli občanů a na úkor peněz pro naše seniory či naše rodiny s dětmi začíná přidělovat imigranty do našich měst a obcí. Všechno platí čeští občané ze svých vysokých daní, přestože s těmito kroky této vlády nesouhlasí. Dokonce do rodného města mojí maminky, babičky a dědečka, Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, chce nově vláda spolu s církví umístit imigranty. Přičemž v našem malém městě máme již roky nevyřešený problém s romskou ubytovnou, což je další problém, který tato vláda odmítá řešit. Přitom můj návrh zákona, který by romské ubytovny vyřešil, vloni vláda ve Sněmovně zamítla.

Neschopná Evropská unie, která neustále porušuje svoje vlastní pravidla, již nemá budoucnost. Dostal se mi do roku článek z roku 2006, ve kterém se píše doslova toto, cituji: “Italské úřady oznámily, že v noci na podělí dorazilo do země dalších 200 běženců. Loď, která vyplula ze severu Afriky, zachytila v mezinárodních vodách tuniská pobřežní stráž. Italská hlídka plavidlo PŘEVZALA a imigranty dopravila na italský ostrov Lampedusa jižně od Sicílie“. Konec citátu. Taková je v praxi Schengenská dohoda o ochraně vnějších hranic EU proti nežádoucím přistěhovalcům! Je to jedna velká lež.

Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že nám budou vládnou extrémisté. Stávající politika české vlády je do nebe volající extrémismus, stejně jako politika Evropské unie. Přísun tisíců imigrantů z Afriky či Arábie do České republiky, na které nemáme peníze, dojde ke zvýšení kriminality, a proti vůli drtivé většiny národa. Imigrace lidí, z totálně jiné kultury s jinou mentalitou, lidí, kteří považují evropskou demokracii za zlo, které je třeba zničit a jako jediný závazný zákon považují korán a zákoník šaríja, který svým obsahem patří do starověku.

Podpora takového přistěhovalectví, to je skutečný extrémismus. Nebezpečný a odporující rozumu i názoru drtivé většiny Čechů, Moravanů či Slezanů. Tato extrémistická politika vlády způsobí sociální kolaps. Opravdu si nechá tohle jednání české vlády líbit miliony našich seniorů, milion zdravotně postižených spoluobčanů a dva miliony lidí na hranici chudoby, když na úkor jejich sociálního zabezpečení přijímáme tisíce ilegálních imigrantů, které tady budeme donekonečna živit a platit jim péči, protože bude drtivá většina z nich nezaměstnaných?

A já znovu a znovu marně vládě opakuji – řešením je pouze nulová tolerance imigrace do České republiky a do Evropy. Zadlužená Evropa není nafukovací na tyto kroky české vlády a Evropské unie všichni tvrdě doplatíme.

V této souvislosti mne napadá citát bývalého amerického prezidenta Ronalda Reagana:“ "Národ, který nemá pod kontrolou svoje hranice, není národem".

Jediným reálným konkrétním reálným řešením celé situace v České republice je, abychom společně opět uspěli v příštích volbách do Poslanecké sněmovny – jen tak budeme mít šanci ovlivnit politiku v České republice podle našich představ. Kdo z Vás si přeje přiložit alespoň trochu přímo ruku k dílu, staňte se členy našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), máme již více než 5 tisíc přihlášek a jsme tedy jedním z nejpočetnějších politických hnutí a stran v České republice. Pojďme se spojit pod jeden politický subjekt, abychom netříštili síly a byli co nejsilnější proti tradičním stranám. Pojďte společně se mnou s SPD.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu