Okamura (SPD): Sledujeme začátek zániku evropské civilizace a oni se tu hádají o homosexualitě

21.06.2015 17:08

Sledujeme v přímém přenosu začátek zániku evropské civilizace, jelikož současná nesourodá Evropa se nedokáže postavit vlnám muslimských a jiných imigrantů a to je začátek jejího konce. Koncept jednotné Evropské unie ukazuje svojí bezradnost v plné nahotě. Jestli bude současný trend pokračovat, tak kolem roku 2050 budou již mnohé evropské země z většiny muslimské – a to i díky jejich vysoké porodnosti – bude to například sousední Německo nebo Holandsko. Evropa kvůli bezzubé a zbyrokratizované Evropské unii ztratila akceschopnost a tah na branku. Nikdo z politiků nemá žádnou přímou odpovědnost vůči občanům a tak dělají to, co jim vyhovuje.

Okamura (SPD): Sledujeme začátek zániku evropské civilizace a oni se tu hádají o homosexualitě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Proto se místo zásadních témat, které rozhodnou o bytí či nebytí našich dětí, Evropané hádají o feminismu, homosexualitě, genderismu nebo s bojovníky proti klimatu. Přitom tady v přímém přenosu sledujeme začátek zániku evropské civilizace.

Nejlepší ochranou Evropy by byla obnova našich tradičních hodnot, tedy toho, co udělalo v minulosti Evropu silnou a vyspělou. Mám na mysli ctnosti jako poctivost, samostatnost, soběstačnost, nezávislost, patriotismus. Vzájemně mezi sebou. Je potřeba znovu postavit společnost na tradiční široké funkční rodině s pevnými vzájemnými vazbami, budovat národ a národní stát. Jen tak máme šanci udržet Českou republiku českou a moravskou, nikoliv muslimskou, africkou či arabskou.

Prosazujme prvky přímé demokracie, aby byli politici nejen přímo volení, ale i odvolatelní, a museli tím pádem vždy postupovat podle vůle občanů. Šiřme také vzájemně po sociálních sítích zamlčované informace a podporujme nezávislé zdroje. Nevěřme zmanipulovaným médiím, které v drtivé většině píší a vysílají podle přísloví:“ Koho chleba jíš, toho píseň zpívej“, takže se pravdu nedozvíte.

Naši politici se v současnosti de facto bojí pouze jedné věci – a to jsou volby. Proto nemějme krátkou paměť a nezapomeňme. Za svoje hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Vám mohu slíbit, že Českou republiku, Čechy, Moraváky a Slezany nezradím.

Dovolte mi, abych Vás závěrem pozval na veřejnou besedu na téma příliv uprchlíků do Evropy, které se zúčastním, v pondělí 22.června od 18h v budově ČSVTS (sál č. 217), Novotného lávka 5, Praha 1.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…