Okamura (SPD): Spouštíme papírovou petici! Ta elektronická strhla rekord

26.09.2015 22:47

Poté, co jsme získali za dva dny rekordních téměř 60 tis. podpisů pod elektronickou petici, spouštíme nyní také papírovou, tedy právně závaznou verzi naší petice za referendum o vystoupení z EU, aby sami občané mohli rozhodnout o své budoucnosti. Papírová petice bude dle zákona při nasbírání minimálně 10 tis. podpisů předmětem veřejného projednání v Parlamentu.

Okamura (SPD): Spouštíme papírovou petici! Ta elektronická strhla rekord
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Prosíme o maximální spolupráci, bojujeme o budoucnost naší země! Čím dříve podpisy sesbíráme, tím dříve bude petice v Parlamentu veřejně projednána. 

Postup: stáhněte si petici kliknutím na tento odkaz http://spd.cz/…/…/PETICE-za-referendum-o-VYSTOUPENÍ-Z-EU.pdf , vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel, známých nebo sbírejte podpisy venku na ulici, případně zřiďte podpisové místo v obchodech, restauracích atp.

A poté zašlete podepsané archy na adresu Tomio Okamura, Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 - Malá Strana. 

Každý podpisový arch, třeba i s jedním jediným podpisem, hraje ve výsledku nesmírnou roli, proto nám klidně posílejte i archy jen s několika podpisy. 

Můžete si být jistí tím, že nenecháme vaše podpisy zapadnout a že budeme na základě těchto podpisů v Poslanecké sněmovně iniciovat hlasování o vypsání referenda za vystoupení z Evropské unie! Děkuji za spolupráci!

A těším se toto pondělí 28.9. v 14:00 na osobní setkání s Vámi na demonstraci za referendum o vystoupení z EU a proti přijímání nelegálních imigrantů, která se koná v Praze na Hradčanském náměstí, kde vystoupím v úvodu s projevem. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě