Okamura (SPD): Trestní oznámení obskurních protibělošských spolků mě nijak nevzrušují

13.06.2015 12:47

Dnes na mě Romové opět podali trestní oznámení - tentokrát za můj poslední nedělní videoblog na mém facebooku. A já narovinu a znovu opakovaně říkám, že v České republice je diskriminovaná slušná většina, nikoliv nepřizpůsobivá menšina.

Okamura (SPD): Trestní oznámení obskurních protibělošských spolků mě nijak nevzrušují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

A za tímto svým názorem pevně stojím. Co si o tom myslíte Vy, a napište mi do prosím komentářů. Souhlasíte se mnou nebo s těmi, co na mne podali trestní oznámení? Za poslední rok je to už asi desáté trestní oznámení, co na mne Romové podali za moe názory.

Trestní oznámení obskurních a nenávistných protibělošských spolků jako je Romea mě opravdu nijak nevzrušují. Fakta jsou jasná - roste počet ghett a nepřizpůsobivých, přičemž drtivá většina z nich jsou Romové. Stejně tak je jasný fakt, že značná část vězňů v České republice jsou romského původu. A stejně tak je zcela jasné, že při současné strmé křivce růstu porodnosti nepřizpůsobivého obyvatelstva nebude mít brzy ekonomicky aktivní obyvatelstvo České republiky sílu utáhnout finančně republiku. A proto jasně říkám, že strmý růst porodnosti romské populace za současného stavu je podle mého názoru spolu s problémem imigrantů jedním ze dvou největších bezpečnostních rizik pro budoucnost České republiky. Tento problém zmiňuje ve své zprávě i česká tajná služba (BIS).

Řešením není tvářit se jako že se nic neděje - řešením je analyzovat příčiny, následně příčiny vymýtit a minimalizovat negativní jevy. V praxi to znamená dát práci každému Romovi - ne peníze a dávky, ale práci. S tím, že bez práce nebudou dávky. V každém městě a vesnici každý kolem sebe najde spoustu věcí, které je třeba opravit, udržovat, uklidit nebo vybudovat. Každé romské dítě musí povinně do školky a už od předškolního věku se naučit dobře česky a evropské sociální a kulturní návyky. Za neomluvené hodiny v rámci školní docházky dětí musí přijít trest pro rodiče formou odebrání dávek.

To není rasismus - to je naopak zcela nezbytná obrana před rasismem. Nejen já, ale i rozumní Romové říkají, že současný systém sociálních dávek je cesta do pekel. A rozumní Romové také podporují můj návrh zákona na úplný plošný zákaz výherních hracích automatů a jejich internetových obdob či můj návrh zákona proti lichvě. Bohužel tato vládní koalice oba moje návrhy i mojí koncepci zamítá, přičemž sama vláda nic lepšího nenavrhuje. Až mi připadá, že to nicnedělání dělá současná vláda schválně, aby získala hlasy ve volbách od těchto skupin obyvatelstva.

Na základě dnešního trestního oznámení, které na mne Romové podali jménem spolku Romea, jsem si tento obskurní server Romea.cz prohlédl - a jeho aktivita mě ovšem přeci jen pozitivně inspirovala - štvavé, lživé a nenávistné texty na tomto serveru mě přivedly k myšlence, že by je měli přezkoumat policisté a státní zástupce, protože porušují jak standardní míru slušnosti, ale nepochybně i české zákony.

A za naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Vám slibuji, že Vás nezradíme a budeme důsledně trvat na řešení této problematiky. Prosím Vás o veřejnou podporu. Já ze svých názorů neustoupím, i kdyby na mne Romové podali sto trestních oznámení.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.