Okamura (SPD): Turecko pokračuje ve válce proti Evropě a proti Řecku

19.03.2020 18:02

Komentář na facebookovém profilu k Turecku

Okamura (SPD): Turecko pokračuje ve válce proti Evropě a proti Řecku
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Turecko i v době koronavirové pandémie pokračuje ve válce proti Evropě a proti Řecku. Turecko uzavírá kvůli koronaviru hranice s Řeckem i Bulharskem (a navíc zavádí i karanténní opatření na svém území), migrantům ale nechává dveře do Evropy otevřené! Přitom i oni mohou šířit nákazu. Je vidět, že Turecko kromě džihádismu svým způsobem používá i možným šířením viru biologické zbraně. Taková prasárna! A navrhla Evropská unie sankce proti Turecku? Ne. Evropská unie stejně jako v případě pandemie koronaviru naprosto selhává. Sami si odpovězte, zda to dělá záměrně… Nesmíme podlehnout vydírání Turecka a musíme se obejít bez Evropské unie. Národní státy si musí střežit své hranice samy! Musíme bránit Evropu proti agresi Turecka a invazi imigrantů i přes odpor Evropské unie!

Zhruba pět set migrantů se ve středu odpoledne pokusilo opět proniknout přes plot na hranicích u přechodu Kastanies a řecká police proti nim nasadila slzný plyn. Nepokoje na řecko-turecké hranici propukly jen několik hodin po jednání Erdogana s nejvyššími představiteli Francie, Německa a Británie o migrační krizi vedeném na dálku.

Chování Turecka je aktem agrese proti Řecku! Hrozí, že může vyústit i ve válečný konflikt! Jak je možné, že jeden členský stát NATO se takto chová k jinému členskému státu NATO? NATO je v takovém případě mrtvá organizace!

Podle našeho názoru, že na pokus násilně a ilegálně překročit hranice a vtrhnout na území země musí odpovědět obránci všemi potřebnými zákonnými prostředky, tedy i střelbou.

Nesmíme podlehnout vydírání Turecka a musíme se obejít bez Evropské unie. Národní státy si musí střežit své hranice samy!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peštová (ANO): Tato komise je vlastně stát ve státě

21:03 Peštová (ANO): Tato komise je vlastně stát ve státě

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 23. května 2024 k zákonu o státní službě