Okamura (SPD): Usnesení předsednictva hnutí

23.08.2016 19:37

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD)

Okamura (SPD): Usnesení předsednictva hnutí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

1. Hnutí SPD – Tomio Okamura považuje výroky Merkelové o tom, že islám k Německu patří a že za terorismus uprchlíci nemohou, za projev naprosté politické ignorance. Jde o výroky potvrzující, že islamizace Evropy má politickou podporu těchto politiků a imigrace je součásti demografické (populační) koncepce Evropské unie. Evropské politické elity připravují konec národních států a jejich kultur. Tyto elity musí být smeteny demokratickými volbami a musíme se postavit na rozhodnou obranu naší suverenity, svobody, demokracie a kultury.

2. Předsednictvo hnutí SPD – Tomio Okamura považuje volání pana premiéra Sobotky po společné evropské armádě za pokus dokončit odzbrojení národních států Evropy a připravit okupační síly, které budou potlačovat vlastenecký odpor. Suverénní národní státy si hranice zajistí samy. Pan premiér Sobotka před návštěvou kancléřky Merkelové zřejmě spřádá plány na svoji osobní kariéru eurokomisaře a zároveň prozrazuje, že tito globalisté chtějí připravit evropským národům nové 21. srpny 1968. Tak zvaná společná evropská armáda totiž nebude sloužit ničemu jinému než mocenské nadvládě Bruselu nad národními státy. Nechceme zde žádné cizí žoldáky, chceme armádu suverénní České republiky plně podřízenou prezidentovi republiky, jejichž vojáci budou přísahat České republice a nikomu jinému.

3. Hnutí SPD – Tomio Okamura opakovaně upozorňovalo na kritickou situaci velkých zaměstnavatelů na Ostravsku. Podání návrhu na insolvenci Vítkovice Power Engineering ohrožuje další tisíce pracovních míst. Jednou ze základních příčin platební neschopnosti této firmy jsou protiruské sankce. Tyto sankce vyhlášené Evropskou unií jsou zbytečné a poškozují důležitá odvětví českého průmyslu. Žádáme vládu, aby prováděla suverénní a samostatnou hospodářskou politiku. Pokud umí jen plnit příkazy z Bruselu, nechť podá demisi.

4. Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura odsuzuje jako nehorázné záměry vlády Bohuslava Sobotky a Andreje Babiše na další skokové zdražování ceny vody. Je to důsledek předání kontroly nad zdroji vody zahraničním společnostem. Podle vzoru hlavního města Německa Berlína budeme prosazovat deprivatizaci (návrat do veřejného vlastnictví) vodárenských společností.

5. Hnutí SPD – Tomio Okamura považuje jednání ve vládě o zmrazení doby odchodu do důchodu za matení veřejnosti. Veřejnost je falešně uklidňována a přitom vláda neřeší nejzákladnější problém, který je klíčový pro udržení průběžného důchodového systému: tímto základním problémem je zavedení široké podpory pro rodiny s dětmi, kde rodiče pracují a řádně vychovávají své děti. Je zjevné, že zásadní podpora těchto rodin s dětmi neodpovídá programům globálního vládnutí s plány na přísun imigrantů do naší země.

Tomio Okamura – předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…