Okamura (SPD): Vláda vás zradila! Demonstrace nic neřeší

25.06.2015 13:36

To je šílené - premiér Sobotka jménem celé vlády v Českém rozhlase řekl, že Česko je ochotné přijmout stovky migrantů ze Středomoří i z táborů mimo Evropu. S tímto návrhem pojede jménem České republiky Sobotka na čtvrteční a páteční summitu premiérů a prezidentů zemí Evropské unie v Bruselu. Mandát pro premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD) na summit na své dnešní schůzi schválila vláda.

Okamura (SPD): Vláda vás zradila! Demonstrace nic neřeší
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Podle dokumentu je „vláda připravena na dobrovolné bázi navýšit počet přesídlovaných osob a je připravena realizovat vlastní relokační program založený na bilaterální spolupráci s jednotlivými členskými státy (Itálie, Řecko).“ Vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL definitivně ZRADILA Českou republiku a její občany. Více zde http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/cesko-je-ochotne-prijmout-stovky-migrantu-ze-stredomori-i-z-taboru-mimo-evropu--1505076

Přestaňme už mlčet, musíme se všichni rychle spojit, abychom těmto zrádcům zabránili devastovat naší republiku! Po výše uvedené špatné zprávě mám pro Vás skvělou zprávu a hlásím rekord. Za pouhý týden od zaregistrování našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), tedy od minulého týdne, se nám přihlásilo 3 tisíce členů a SPD se tak stalo hned jednou z nejpočetnějších politických stran a hnutí v České republice. A bude nás během krátké doby dalších mnoho a mnoho tisíců. A doslova tisíce z Vás se mne také ptá, co konkrétně můžete udělat pro prosazování našich společných myšlenek a zde mám pro Vás jasnou konkrétní odpověď. Staňte se členy SPD a pojďme společně vytvářet velkou členskou základnu a demokratickou širokou regionální strukturu. Pozvěte i Vaše přátele a známé. Sbírání petic či demonstrace na ulici bohužel nic neřeší, jelikož reálná politika se děje pouze v Poslanecké sněmovně. Jen tak máme šanci politicky ovlivnit Českou republiku směrem, který požadujeme. Čím více nás bude, tím větší budeme mít sílu. Naším cílem je samozřejmě úspěch v příštích volbách do Poslanecké sněmovny, abychom mohli přímo ovlivnit politické dění v naší republice tak jak si všichni přejeme. Jiná reálná a účinná cesta v současném českém parlamentním systému bohužel není. 

A hned jak se zmanipulovaná média dozvěděla, že naše hnutí sílí, tak opět začaly dehonestační a lživé kampaně proti mojí osobě a proti SPD. Příkladem je dnešní server Novinky.cz, který lže jako když tiskne, když napsali, že máme pouze tři řádné členy. Přitom jsme již před týdnem v úterý v okamžiku zahájení přijímání členů na tiskové konferenci ve Sněmovně fyzicky představili prvních 15 řádných plnohodnotných členů, kteří stáli před novináři spolu s námi. Má smysl taková prolhaná a zmanipulovaná média vůbec sledovat? Divím se i firmám, které si platí v takových prolhaných médiích inzerci. Komu ku prospěchu to tato média dělají, na čí objednávku? Nevěřte médiím ani slovo a držme při sobě. A není lepší důkaz, že nové hnutí vykročilo správným směrem, než podobné lživé články. Mají poplést více než 3000 zájemců o členství a odradit další statisíce lidí, kteří mají o program SPD zájem. Opakuji mnohokrát informaci: hnutí registroval přípravný výbor složený ze tři členů, ihned po potvrzení registrace jsme začali přijímat plnohodnotné členy, kteří budou tvořit základ regionálních klubů a tyto regionální kluby budou kontaktovat další zájemce o členství v jednotlivých regionech a budou z nich vytvářet okresní a místní zastoupení SPD. Ano, ve stanovách se počítá s dvouletou čekací lhůtou, ale ta platí v případě, že regionální kluby nebudou mít o čekateli dostatek informací, aby mohly ihned doporučit členství.

Přestaňme mlčet nebo si jen stěžovat na internetu a pojďme společnými silami za změnou. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.