Okamura (SPD): Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala opatření proti islamizaci

15.11.2015 17:57

Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala přísná opatření proti islamizaci v České republice, které navrhuje naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), a které vláda vytrvale odmítá.

Okamura (SPD): Vyzývám vládu, aby neprodleně přijala opatření proti islamizaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Je nutné:

1. Definovat islám de iure jako ideologii neslučitelnou s demokracií

2. Zrušit registraci islámu jako církve či náboženství a i do budoucna zabránit registraci islámu v ČR

3. Nepovolit stavbu či provoz mešit, modliteben, madras či „islámských kulturních center“ a stávající zrušit

4. Důsledně sledovat finance plynoucí islámským spolkům na území naší republiky a důsledně zabavovat všechny prostředky z nejasných zdrojů (např. dar od velvyslanectví Saudské Arábie)

5. Důsledně sledovat všechny imámy a muftí nalézající se na území ČR a jejich činnost

6. Zavést NULOVOU TOLERANCI NEZÁKONNÉ IMIGRACE a zároveň tvrdě trestně stíhat nelegální překročení hranice ČR a nelegální pobyt na území ČR

7. Důsledně uplatňovat současný azylový zákon na všechny žadatele o azyl bez výjimek

8. Obnovit kontrolu hranic České republiky

A já za sebe a za naše hnutí SPD říkám na rovinu, že děláme a budeme dělat vždy maximum pro to, aby islám v České republice nikdy nezakořenil, jelikož se jedná o nenávistné, nadřazenecké a mimořádně agresivní náboženství, které odporuje demokracii. Buď tady bude islám nebo svoboda a demokracie. Jedno nebo druhé. Není nic mezi tím.

Jak víte, vlastizrádná vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL již bez odporu odsouhlasila kvóty EU, kdy k nám přijde v nejbližších dvou letech tisíce imigrantů z islámských zemí, a vyčlenili na to již více než čtyři miliardy korun na úkor sociálního zabezpečení pro naše vlastní potřebné občany.

Žádám Vás o jasnou hlasitou veřejnou podporu našeho hnutí SPD ve volbách, jinak budeme s touto neschopnou či lépe řečeno všehoschopnou vládou ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL svědky začátku konce České republiky tak, jak ji známe.

Přijďte na naší velkou demonstraci 17. listopadu ve 14h do Prahy na Václavské náměstí u Muzea – musíme všichni společně jasně ukázat vůli národa. Řekněme hlasitě naší vládě a Evropské unii: NE islámu a imigrantům a ANO referendu o vystoupení z EU a bezpečné zemi. Začíná totiž jít o všechno! Přijďte všichni!

Mluvte prosím také s našimi staršími spoluobčany, se seniory, vysvětlujte jim názory našeho hnutí SPD, protože starší lidé často nemají internet, a bohužel tak věří prolhaným a zmanipulovaným médiím, které naše hnutí cenzurují.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce