Okamura (SPD): Z výsledku průzkumu radost nemám. Opět se nastartují špinavé placené antikampaně

29.12.2015 5:32

Tomio Okamura komentuje zvýšení své popularity dle průzkumu STEM:

Okamura (SPD): Z výsledku průzkumu radost nemám. Opět se nastartují špinavé placené antikampaně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Přestože průzkumům nevěřím a vím, že jsou velmi často účelově zmanipulované, dovolte mi, abych Vám velmi poděkoval za Vaši stálou podporu, jelikož v aktuálním průzkumu agentury STEM mi vyjádřilo důvěru 37% občanů ČR, umístil jsem se na 6.místě mezi všemi politiky, nejvýše ze všech opozičních politiků a dokonce s největším nárustem důvěry mezi všemi politiky. Slibuji, že budu nadále dělat vše pro to, abych Vás nezklamal.

Z výsledku průzkumu ale radost nemám, protože to znamená, že více jak polovina obyvatel ČR stále nevěří, že změny směrem k přímé demokracii, které již více než 15 let prosazuji, jsou cestou, kterou by se měla naše republika ubírat, abychom se co nejvíce ekonomicky, politicky i společensky přiblížili nejvyspělejším státům světa. Je tedy přede mnou ještě velké množství práce, abych přesvědčil své spoluobčany, že jedině skutečná demokracie s přímo osobně, hmotně a trestně odpovědnými a odvolatelnými politiky, kde občané mohou mít poslední slovo v referendu, je návodem na prosperující stát se spokojenými občany.

A bohužel bude mít tento průzkum také jeden velký negativní dopad - opět se nastartují špinavé placené antikampaně proti mojí osobě, za kterými stojí jiné politické strany a zmanipulovaná a prolhaná média. Nevěřte takovým pomluvám a lžím a držme pevně při sobě.

A také se ještě více zpřísní cenzura na moje názory a na názory našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), jelikož jsme nepohodlní vládnoucím "elitám". Ostatně, například do České televize, která dlouhodobě lže jako když tiskne a manipuluje s veřejným míněním, mě již půl roku schválně nepozvali.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…