Okamura: Sluníčkáři mluví o pravdě a lásce, přitom ale neustále šíří lež a nenávist

11.03.2019 21:16

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření režiséra Fero Feniče

Okamura: Sluníčkáři mluví o pravdě a lásce, přitom ale neustále šíří lež a nenávist
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Režisér Fero Fenič velmi ošklivě urazil prezidenta republiky Miloše Zemana i český národ. Prokázal, jak sluníčkáři nenávidí obyčejné lidi, národy i demokracii. „Vzdělaný národ si nezvolí počůrávajícího se staříka,“ uvedl Fenič na adresu Čechů i Miloše Zemana.

My v hnutí SPD respektujeme demokracii a respektujeme přímo zvoleného prezidenta republiky Miloše Zemana, i když se s ním v některých věcech lišíme. Například v pohledu na euro (SPD odmítá přijetí), válku v Afghánistánu (SPD prosazuje stažení české armády) či NATO (SPD má kritický pohled).

Zastánci Václava Havla se vždy mohou zbláznit z toho, když někdo napíše o zálibě Václava Havla v alkoholu a podobně. Sami se ale nestydí snížit k nejodpornějším útokům na našeho prezidenta i na náš národ. Ostatně Fero Fenič není v takovémto arogantním postoji osamocen. Jiná sluníčkářská havlistka, redaktorka Bakalovy DVTV Emma Smetana, zase před časem o Češích prohlásila, že to jsou burani. „České buranství ve smyslu vulgarity, šovinismu a celkové omezenosti a nezvědavosti na svět, to jsou věci, které špatně snáším,“ prohlásila otevřeně Emma v rozhovoru na Frekvenci 1.

Sluníčkářští politici, novináři a aktivisté mluví o pravdě a lásce, přitom ale neustále šíří lež a nenávist. Pokud máte rádi český národ jako my a pokud nepohrdáte běžnými lidmi a demokracií, podpořte prosím hnutí SPD.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…