Okamura: Takzvaná multikulturní evropská politika selhala

30.07.2014 10:03

Pod záminkou ukončení bojů v Gaze muslimští násilníci v západní Evropě vypalují obchody a skandují hesla oslavující Hitlera a křičí smrt Židům.

Okamura: Takzvaná multikulturní evropská politika selhala
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Přičemž velká část z těchto lidí cítí stejnou nenávist i ke křesťanům, přesněji řečeno k bílým Evropanům. V prvé řadě je proto třeba říci, že nejde o Židy, ale o nás všechny. Jde o to, že do Evropy stále proudí a následně se tu i rodí statisíce či miliony lidí, kteří nenávidí její původní obyvatele a jejich kulturu a jejichž cílem je tyto "nevěřící" psy vyhladit.

Je třeba vědět, že takzvaná multikulturní evropská politika selhala. Teorie o tom, že vedle sebe mohou žít v míru a klidu různá etnika a lidé s různými kulturními návyky a hodnotami je mylná od počátku.

Stěží lze, aby nevznikl konflikt mezi islámským radikálem, který prosazuje právo šaríja a který hlásá smrt nevěřícím nebo třeba zohavování ženských genitálií a mezi vládou dané evropské země, která musí zajistit bezpečí a náboženskou svobodu pro všechny občany bez rozdílu.
Cesta je jen jediná. Nulová tolerance k nelegální a sociální imigraci a rychlé nekompromisní vyhošťování nepřizpůsobivých a extremistických imigrantů za hranice EU.

Evropa jistě přivítá každého hosta z jakékoli země a jakékoli národnosti, ale musí se chovat jako host - ne jako válečný nájezdník.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.