Okamura (Úsvit): Rok od vypuknutí událostí na Majdanu

24.02.2015 9:01

Rok od vypuknutí událostí na Majdanu si myslím, že jsme na hraně velké evropské války, kterou podle dostupných informací zcela programově, cíleně a dlouhodobě vyvolaly na Ukrajině USA.

Okamura (Úsvit): Rok od vypuknutí událostí na Majdanu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ty investovaly stamiliony dolarů do vyvolání Majdanu – cílem bylo získat Ukrajinu do svojí sféry vlivu. Jako všude jinde se to Američanům vymklo z kontroly – ukrajinští fašisté a nacionalisté vyvolali paniku v ruských oblastech Ukrajiny a protiruské zákony vedly k vlně referend o odtržení oblastí v čele s Krymem.

Následně Ukrajinci začali bombardovat území, která se rozhodla odtrhnout, a vypukla regulérní občanská válka, kdy kyjevská vláda vraždí s pomocí armády vlastní občany za to, že nechtějí žít pod nadvládou fašistů. Na vývoj událostí muselo reagovat i Rusko – Kyjev totiž vraždí etnické Rusy a samozřejmě, cíl všeho je oslabení Ruska a posun NATO na hranici s Ruskem. Jsme ve studené válce, kterou se proameričtí jestřábi pokouší přeměnit ve válku skutečnou.

Nejděsivější je, že k vyvolávání protiruské hysterie zcela otevřeně slouží téměř všechna média včetně veřejnoprávních, přičemž ČT přiznala pokyny z EU držet protiruskou notu. Uplynulý rok je svědectvím o iluzi, že žijeme v nějaké skutečné demokracii. Žijeme ve světě manipulovaném médii a politiky. A jen připomínám, že já s Úsvitem jsme byli de facto jediní politici, kdo již od samého počátku vloni na jaře prosazovali mírové řešení a nikoliv konflikt s Ruskem, jelikož jsme předpokládali, k jakému vývoji dojde. Tehdy nás média cíleně dehonestovala či v lepším případě záměrně přehlížela.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Tomio Okamura

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …