Okamura (Úsvit): Škoda že se prezident nezúčastní v Moskvě vojenské přehlídky

10.04.2015 19:17

Je škoda, že se prezident Miloš Zeman nakonec nezúčastní 9. května v Moskvě vojenské přehlídky u příležitosti výročí ukončení 2. světové války, kdy při osvobozování Československa padlo na našem území 140 tis. ruských vojáků a dalších 350 tis. bylo zraněných.

Okamura (Úsvit): Škoda že se prezident nezúčastní v Moskvě vojenské přehlídky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Já bych se rozhodně zúčastnil, kdybych dostal tuto možnost, jelikož účast na vojenské přehlídce ruské armády při této konkrétní příležitosti považuji za naprosto standardní projev díků za statisíce obětí z řad ruských vojáků při osvobozování Československa.

V této souvislosti, z hlediska statisíců ruských obětí na našem území, je úplně mimo argument odpůrců ohledně nějakého angažmá ruských vojáků na Ukrajině či účasti jiných politiků z jiných zemí na této akci.

V tom případě bychom museli ignorovat také všechny přehlídky vojáků USA, které od 2. světové války vyprovokovaly ve světě více než desítku závažných válečných konfliktů, svrhávaly legální vlády, vyzbrojovaly extremistické vražedné gerily, přičemž ve válkách, na kterých se USA proaktivně podílí, dochází permanentně k válečným zločinům od vyvražďování civilních obyvatel až po mučení jednotlivců.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu