Okamura (Úsvit): Úsvit jede!

17.10.2014 8:35

Podle dvou posledních říjnových nezávislých průzkumů preference Úsvitu mírně stoupají, v průzkumu agentury TNS Aisa pro Českou televizi máme 6% a předstihli jsme i KDU-ČSL a v dnešním průzkumu agentury Ppm Factum máme 5,8%.

Okamura (Úsvit): Úsvit jede!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Jsem na jednu stranu moc rád, že občané vnímají naši práci a drží nám palce, ale na druhou stranu je mi líto, že naši voliči ve větší míře nepřišli k právě skončeným komunálním volbám.  Že bychom byli vnímaní občany jen jako hnutí pro celospolečenské změny na parlamentní úrovni?

Je však v každém případě skvělé, že je mezi námi po celé republice mnoho lidí, kteří si stejně jako my v Úsvitu přejí skutečnou hlubokou změnu našeho systému směrem k přímé odpovědnosti politiků a také většího přímého zapojení občanu do správy naší země. Jen tak se rychle přiblížíme k nejvyspělejším zemím světa, které vesměs přímou demokracii zavedenou mají.

Děkuji za podporu a přeji ať se Vám ve všem daří!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…