Okamura: Už to začalo! A naše vláda servilně leze Bruselu a USA do zadku

25.06.2015 10:12

Okamura: Už to začalo! A naše vláda servilně leze Bruselu a USA do zadku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Už to začalo. Skupiny ilegálních imigrantů z Afriky a Arábie se již nekontrolovaně pohybují na území České republiky. Jestli naše vláda nadále bude přijímat diktát Evropské unie a bude pokračovat příliv muslimských imigrantů z Afriky a Arábie - a je jedno, jestli formou kvót či jinak - tak bohužel zřejmě zbývá jediná možnost, jak tomu zabránit – vystoupit z Evropské unie, protože jen tak bychom mohli zavřít statisícům imigrantů hranice a rozhodnout si o své vlastní imigrační politice. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jako jediné prosazuje myšlenku referenda na toto téma a říkám, že v souvislosti s imigranty bych se obnovení hraničních kontrol určitě nebránil, jinak se nám celá situace velmi brzy a nevratně zcela vymkne kontrole, což vidíme v západoevropských zemích. Náš návrh referenda na toto téma jsme minulý týden ve čtvrtek přednesli přímo na plénu Poslanecké sněmovny, avšak Sněmovna ho hlasy ostatních stran ZAMÍTLA, když pro náš návrh hlasovalo pouze 11 poslanců z celkových 200... Považuji to za zcela skandální výsledek a zmanipulovaná média jako obvykle mlčí. Kdyby tato vládní koalice vloni nezamítla ve Sněmovně můj návrh zákona o referendu, tak by se občané nemuseli nyní doprošovat - stačila by petice se 100 tisíci podpisy a muselo by se vyhlásit referendum. Nezapomeňte u voleb na jednání této vlády a dalších politických stran.

A já znova opakuji a navrhuji nulovou toleranci imigrantů a dalších nepřizpůsobivých skupin obyvatelstva, které parazitují na našem systému.

Naše vláda však dělá pravý opak a neustále servilně leze Bruselu a USA do zadku, místo aby hájila naše české zájmy. A připomínám, že právě tato vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL již uplynulou zimu rozhodla o přijetí prvních 70 muslimských imigrantů, aniž vládu k tomu v té době kdokoliv nutil. A také víte, že vládní poslanci hlasovali v dubnu v Evropském parlamentu PRO kvóty pro imigranty do České republiky a zradili tak naše občany. Teď nám vláda ústy premiéra Sobotky tvrdí, že jsou proti kvótám, až když zjistili, že lidé jsou proti, ale tímto názorovým veletočem již nikdy nesmažou hlasování jejich poslanců, které kvóty zapříčinilo. A důsledkem vládní neschopnosti se problému čelem postavit je i to, že do naší republiky nebo přes naší republiku již imigranti v současnosti ve velkém množství proudí.

Odborníci ze západní Evropy se shodují v tom, že v nebezpečí budou v případě příchodu imigrantů především naše ženy, jelikož prakticky všechna znásilnění v západní Evropě mají na svědomí imigranti a muslimové.

Dánský psycholog Nicolai Sennels, který pracuje s muslimskými delikventy v kodaňských věznicích říká, že 70 % mladistvých delikventů v Dánsku jsou muslimové, což je vzhledem k počtu obyvatel Dánska mimořádně vysoké číslo.

Podle Sennelse je největším rozdílem v uvažování muslimů hněv. Evropané vidí hněv jako známku slabosti, když se hodně hněváme, ztrácíme tvář. V muslimských kulturách a zároveň i v koránu je hněv viděn naopak jako síla. Muslimové dokonce mají Dny hněvu. Je to vždycky pátek. Je to svatý den v daném týdnu, když jdou do mešity.

A například když mluvíte s muslimem, který znásilnil ženu, často uslyšíte argument, že to byla chyba té ženy, protože ona měla sexy oblečení, vypadala vyzývavě. Nebo že oběť násilí vyprovokovala.

Další klíčový rozdíl v uvažování muslimů se týká tolerance. Evropané jsou toho názoru, že být tolerantní a otevřený je správné. Ale islám káže nenávist a násilí proti nevěřícím. Je to přímé. Není možné, aby bylo přátelství mezi věřícím a nevěřícím. Musí tam být vždy distanc.

A já znovu a znovu již několik let opakuji, že islám do České republiky nepatří a udělám všechno pro to, by u nás nezakořenil. Sám to ale nedokáži, proto Vás prosím o veřejnou podporu našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). A kdo z Vás se chce přímo zapojit, staňte se naším členem, stačí vyplnit přihlášku na www.spd.cz Jen za uplynulých několik dní jsme obdrželi více než 2 tisíce přihlášek a jsme tak jednou z největších stran a hnutí v České republice. Cílem je opět uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny, abychom mohli přímo prosazovat naše názory a ovlivnit politiku v České republice.

Jsem rád, že zatímco jsem byl v tomto volání ještě vloni osamocený a média mne neustále dehonestovala a dělala ze mne xenofoba, tak dnes již jako já mluví i mnoho dalších politiků a aktivistů, často i ti, kteří ještě vloni mlčeli nebo dokonce bojovali proti mně. A to je dobře, že změnili názor. Ale je škoda, že většina politiků a médií se chová podle přísloví „kam vítr, tam plášť“, jinak bychom mohli být na spoustu závažných situací včas připraveni. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě