Okamura: Volte Úsvit přímé demokracie, jen tak můžete opravdu něco změnit

25.10.2013 10:37

Tomio Okamura k volbám.

Okamura: Volte Úsvit přímé demokracie, jen tak můžete opravdu něco změnit
Foto: red
Popisek: Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury

Dnes a zítra budeme moci rozhodnout o osudu naší země a nás samých na dlouhé roky dopředu. Máte možnost volby, kdo bude tím nejvyšším hlasem - jestli politik nebo občan. Jestli naše země zůstane dál pod nadvládou korupčníků a kmotrů. A nebo budeme mít moc v rukou MY, OBČANÉ.

Jsme jedinou stranou, která nabízí skutečně od kořene řešení problémů, které Vás nejvíce štvou. Nenabízíme jen kosmetické změny, ale chceme revoluční změnu systému směrem k přímé demokracii jako ve Švýcarsku a v mnoha dalších nejvyspělejších zemích světa - prosazujeme uzákonění odvolatelnosti a hmotné a trestní odpovědnosti politiků, soudců a státních zástupců, prosazujeme zákon o referendu bez výjimek -aby si občané mohli v zásadních věcech rozhodnout sami, chceme uzákonit majetková přiznání i zpětně, abychom potrestali všechny velké zloděje, co nám rozkradli zemi, prosazujeme přímo volbu politiků atd.

Tyto zákony standardně fungují v mnoha nejvyspělejších zemích světa a jsme jediní, kteří je chtějí zavést i u nás.

V zemích, které mají systém přímé demokracie (Švýcarsko apod.) mají statisticky nejnižší zadlužení, nejvyšší životní úroveň a nejvyšší spokojenost obyvatelstva, přičemž mají také nejefektivnější státní správu, jelikož jsou politici neustále pod dozorem občanů.

V nadcházejících volbách bude záležet na každém z vás. Při dopočítávání jednotlivých mandátů rozhodují doslova desítky a jednotky hlasů, bez přehánění!

Nyní se pohybujeme mezi 5 a 6 % hlasů. Právě teď záleží na KAŽDÉM VAŠEM HLASU, jestli se nám pořadí dostat do Sněmovny a jakou sílu budeme mít.

Přijďte k volbám, vezměte svoji rodinu a své přátele a volte Hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury. Jen tak můžete opravdu něco změnit. Jen tak se v naší zemi může žít skutečně lépe.

S pozdravem tým Hnutí Úsvit

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.