Okamura: Vydírání od ČSSD

23.04.2018 20:32

Komentář na facebookovém profilu k požadavku ČSSD na odvolání poslanců SPD z řídících funkcí ve Sněmovně

Okamura: Vydírání od ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Považuji požadavek ČSSD na odvolání poslanců SPD z řídících funkcí ve Sněmovně za nehorázné popření principu poměrného zastoupení na základě výsledků voleb. Naše poslance by měli nahradit poslanci ČSSD, která propadla ve volbách, a má mnohem méně poslanců než my. Tyto požadavky ze strany ČSSD vůči hnutí ANO budou narůstat v závislosti na ochotě hnutí ANO ustupovat. Pouze politický trouba nevidí cíl těchto požadavků. Je jím faktické ovládnutí a naprostá vydíratelnost hnutí ANO, jako vítěze voleb, poraženou ČSSD.

V případě, že hnutí ANO bude s těmito požadavky souhlasit, logicky ztratí jakoukoli důvěru SPD a přestane být pro nás věrohodným politickým partnerem. Hnutí ANO by přišlo o veškerou naši potenciální podporu pro jejich návrhy a vláda by byla ze strany ČSSD snadno vydíratelná. Hnutí ANO bude plně politicky závislé na ČSSD. Jen hlupák by na tyto požadavky ČSSD naskočil, protože být závislý na pár poslancích ČSSD a na lidech jako třeba pan Zaorálek by byl čirý nerozum.

ČSSD je součástí politického bloku ODS, TOP 09, KDU-ČSL a STAN. Tento politický blok má na svědomí tunelářské kauzy, ovládání naší země nadnárodními korporacemi, okrádání lidí lichváři, podřízení diktátu EU, podporu vojenských akcí v rozporu s mezinárodním právem a korupci. Fakticky tím budou zmařeny naděje voličů, kteří doufali v zásadní změny v české politice. Bude pokračovat korupce, podřídíme se imigrační politice EU, zůstaneme montovnou s levnou pracovní silou a vzroste nebezpečí zatažení naší země do války.

Hnutí SPD se politického nátlaku nebojí. Budeme dál realizovat náš program přímé demokracie, svobody, obhajoby národních zájmů a důstojného života pro slušné lidi.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …