Okleštěk (ANO): Vzory, jakým je Rapotín, se můžeme chlubit

12.02.2015 15:31

Novou budovu obecního úřadu, prosperující firmu BCM a aktivity Svazku obcí Údolí Desné zhlédl v rámci své pracovní cesty na Šumpersko poslanec Ladislav Okleštěk. Průvodcem po regionu se mu stal starosta Rapotína Pavel Žerníček.

Okleštěk (ANO): Vzory, jakým je Rapotín, se můžeme chlubit
Foto: Archiv LO
Popisek: Ladislav Okleštěk

Poslanec Okleštěk si nemohl vynachválit celkový rozkvět lokality. Vedle nové infrastruktury a posílení cestovního ruchu nelze přehlédnout dominantu Rapotína v podobě nového obecního úřadu. Ten byl postaven z finančních zdrojů obce a na konci ledna letošního roku zkolaudován, jeho součástí je i nová knihovna a informační centrum.

„V půlce února mě čeká další cesta regionem, tentokráte s náměstkyní Ministerstva vnitra. Těší mě, že se můžeme pochlubit takovými vzory, jako je Rapotín,“ řekl Ladislav Okleštěk.

Starosta Žerníček zmínil, že kouzlo úspěchu prosperity a dobrého soužití všech obyvatel tkví v častém kontaktu s lidmi. „Do práce jezdím na kolečkových bruslích. Z dolního konce na horní potkám všechny obyvatele a denně s nimi diskutuji jejich problémy. Jsem zdejší rodák a nedám se ničím a nikým zviklat. Za těch 64 let, co zde žiji, mi to není ani zapotřebí,“ říká starosta.

Poslanec Okleštěk dále ocenil práci zdejšího největšího zaměstnavatele, strojírenské společnosti BC Morava, která zaměstnává sedmdesát pracovníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině