Okresní organizace ČSSD projde přeregistrací

19.06.2017 14:06

Členové ostravské ČSSD se v úterý nebo ve středu musí dostavit na krajský sekretariát strany a potvrdit tak svůj zájem o členství, jinak jim zanikne. Přeregistraci navrhl Krajský výkonný výbor ČSSD a předsednictvo strany ji schválilo. V Ostravě i v Moravskoslezském kraji proběhne přeregistrace vůbec poprvé.

Okresní organizace ČSSD projde přeregistrací
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„Chápeme rozhořčení členů nad tímto neobvyklým zásahem, také podle názoru okresního výkonného výboru k přeregistraci nebyl a není důvod. Rozhodnutí předsednictva strany však musíme respektovat, a proto doporučujeme všem členům, aby přišli k přeregistraci,“ uvedla Jana Vajdíková, předsedkyně Okresního výkonného výboru (OVV) ČSSD Ostrava. OVV se obává, že vzhledem k negativní náladě uvnitř ČSSD velké množství lidí k registraci nepřijde.

Každý člen obdržel pozvání k přeregistraci s pokyny formou dopisu na konci května. Členové se mají dostavit v úterý 20. 6. od 11 do 21 hod. nebo ve středu 21. 6. od 9 do 21 hod. Stanoveno bylo pouze jedno místo - krajský sekretariát strany na Sokolské třídě č. 23 v centru Ostravy. S sebou si mají přinést členský průkaz, občanský průkaz a doklad o zaplacení členského příspěvku nebo peníze na jeho zaplacení na místě. Pokud se někdo nemůže z vážných důvodů zúčastnit (pobyt v nemocnici, zahraničí), měl by kontaktovat tajemnici KVV. Přeregistrace se řídí platným Řádem přeregistrace členů ČSSD, orgánem zajišťujícím přeregistraci je podle rozhodnutí předsednictva Politické grémium ČSSD.

Ostravská organizace má aktuálně přes 800 členů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace