Opl (Rozumní): Hnutí Brontosaurus - skuteční "zelení" volí Rozumné

04.09.2017 10:48

Pamatujete na Hnutí Brontosaurus ? Byli to skvělí lidé, pro které láska k přírodě byla vším.

Opl (Rozumní): Hnutí Brontosaurus - skuteční "zelení" volí Rozumné
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

A to obrovské penzum dobrovolně odpracovaných hodin, úžasné aktivity pro děti a mládež a mnoho dalšího. Bez náznaku vměšování se do politiky a zvedání jiných témat, nežli byla příroda.

A dnes?

"Zelení", ať už se skrývají pod různými názvy, jsou čistě politické subjekty, pro které je láska k přírodě jenom účelovým klišé pro manipulaci s lidmi.

Příklady jejich skutečné práce: Megatunel na fotovoltaice, který 25 let bude zbytečně finančně decimovat náš národ, nechutnosti a vydírání při realizaci jakýchkoliv staveb a mnoho dalšího.

To už žádní "skuteční zelení" nejsou a nikdy nebudou...

ALE!!!

Máte opravdu rádi přírodu v duchu Hnutí Brontosaurus a chtěli byste takový subjekt podpořit ve volbách? Máte štěstí. Stranou, která v tomto duchu stále funguje, je Demokratická strana zelených (DSZ).

Že jste o ní mimo Šumavu a Český les moc neslyšeli? Tak to asi proto, že dělají spoustu skvělých aktivit v přírodě, pro přírodu a zvířata a nedělají žádnou eko-politickou agitaci...

Pokud máte "zdravě zelené" srdíčko a chcete volebně podpořit skutečné "zelené" v duchu Hnutí Brontosaura, pak volte volební alianci - stranu ROZUMNÍ, jejíž součástí je i Demokratická strana zelených (včetně kandidátů) a její předseda pan Jiří Anderle je naším stínovým ministrem životního prostředí a současně poradce prezidentského kandidáta a předsedy ROZUMNÝCH p. Petra Hanniga pro oblast životního prostředí.

Moc děkujeme za podporu vás všech, kteří máte skutečně rádi přírodu, kterou mají přeci rádi úplně všichni ROZUMNÍ lidé...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.