Opl (Rozumní): SPD je obrovský podvod a vlastenci by se měli velmi rychle probudit

03.11.2017 19:06

Prohlášení místopředsedy Fialy (dříve člen ODS) v ČT, že SPD je proti referendu o vystoupení z NATO a pokud by se konalo, tak by nedoporučili jej podpořit, je jasným důkazem. A těch důkazů každý den přibývá.

Opl (Rozumní): SPD je obrovský podvod a vlastenci by se měli velmi rychle probudit
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Na straně 6 jejich bezpečnostní koncepce týkající se Armády ČR je to napsáno jasně - o NATO má být referendum. http://www.spd.cz/uploads/stranky/1/dokumenty/ceska-republika-nas-bezpecny-domov-nase-uspesna-budoucnost.pdf

Byl jsem členem odborné komise SPD (jako nestraník), která uvedenou koncepci zpracovala a schválila na počátku roku 2016.

Od října 2015 jsem nejprve jako člen ideové komise a po ideové konferenci jako člen programové komise, viděl v SPD neuvěřitelné věci (včetně pevného sevření strany v rukách bývalých členů ODS) a proto jsem v březnu 2016 svoji spolupráci s SPD ukončil. Jako pro nestraníka to bylo velmi jednoduché.

Další vývoj v této straně mi jasně potvrzuje, že mé rozhodnutí bylo naprosto správné.

V SPD je pár výborných a odborně zdatných lidí. K těm rozhodně nepatří vedení SPD.

Toto hnutí jako celek je naprostým podvodem na všechny spoluobčany, kteří se považují za vlastence.

Je mi moc líto toho, že se přes půl milionu oprávněných voličů nechalo oklamat. Věřím, že drtivá většina z nich jsou slušní lidé a prostě uvěřili obrovské účelové lži.

Vlastencům by nyní mělo být velmi divné, že SPD chce do vlády s Babišem. Dokonce se tam cpe jako jediný politický subjekt!

Nemluvě o těch otřesných poslancích, které lidé zvolili na základě stranické nominace. Dva, které znám z komisí jsou v pořádku, většina dalších je doslova zrůdnost. Média o nich přináší neuvěřitelná fakta a některé "borce" jsme mohli vidět v živém přenosu v televizních debatách na ČT. To, že je SPD vůbec bylo schopno nominovat na lídrovská a volitelná místa svědčí o tom, co je SPD zač!

Jsem velmi zvědav, kolik lidí, kteří se považují za vlastence, budou SPD v dalších volbách opět naivně volit. Bez ohledu na to, kdy ty volby budou.

SPD je podvod na vlastence.

Pamatujte si to.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice