Opl (Rozumní): Vítačům se to sype jako domeček z karet

08.07.2018 16:09

Nastartovala Itálie svým razantním přístupem konečně tolik potřebnou změnu v přístupu k migraci z Afriky ? Zdá se, že ano. Konečně. Vítačské neziskovky ať prasknou vzteky. A musí se začít vyšetřovat !

Opl (Rozumní): Vítačům se to sype jako domeček z karet
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Lodě neziskovek účelově loví migranty z vod u afrických břehů a vozí je do Evropy. A dělají to tak léta a zjevně z toho skvěle prosperují. Spekulace, že jsou přímo finančně napojeny na zločinecké struktury, které tento mohutný exodus vyvolávají a vydělávají na "obchodu s bídou" nebudou daleko od pravdy. To, že se při tom neštítí ohánět slovy jako "lidskost, záchrana, pomoc bližnímu ..." je skandální. A skandální je, kdo všechno je financuje. Vlády západních zemí, katolická církev i jednotlivci, kteří disponují tak neuvěřitelným majetkem, že škodit celé planetě je jejich zábavou. A k tomu se nabaluje bezpočet přisluhovačů, kteří jim pomáhají tuto šílenost realizovat.

Italský ministr vnitra řekl jasné ne. Lodě neziskovek s migranty do Itálie nesmí a jeho jasná a tvrdá protiimigrační rétorika dokonce vyvolala mimořádný summit zemí Evropské unie. Jeho závěry jsou sice žalostné, ale trhlina se objevila a bude se zvětšovat, až to praskne a vše se sesype.

Vidět to je i z reakcí Malty, která zakázala lodím nejen připlouvat, ale i vyplouvat z jejich území. Dokonce zakázala start letadlu německé neziskovky, které ze vzduchu vyhledávalo lodě u afrických břehů. Tomuto jedinému letadlu jenom v loňském roce "vděčíme za záchranu" 20.000 migrantů, kteří byli dopraveni na náš kontinent. 

A půjde to dál. Je pouze otázka času, kdy stejné kroky učiní Španělsko a pokud se znovu obnoví příliv migrantů z Turecka, tak se bude muset zmátořit i Řecko. I jemu je jasné, že si klidně jeho sousedé na pevnině vystaví mohutné ploty a další zábrany proti přesunu migrantů po kontinentu a pokud si tedy bude nelegální migranty vozit na pevninu, tak tam s nimi budou muset žít. A to se Řekům zcela jistě nechce.

Ale pak musí přijít jasná fáze vyšetřování, jak to všechno bylo. A vyšetřování musí skončit tresty pro ty, kdo celé toto masové migrační šílenství vyvolali, udržovali, organizovali a finančně z něj profitovali. A toto vyšetřování půjde napříč všemi zeměmi našeho kontinentu, naši zemi nevyjímaje. Já bych si to vyšetřování jako ministr vnitra rozhodně ohlídal.

Ta doba se blíží a všichni darebáci by se měli začít velmi bát !!!   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky