Osoba (Úsvit-NK): I ten největší laik vidí, že ohrožení evropské civilizace je přímo úměrné raketově vzrůstající muslimské populaci

18.08.2016 22:35

Devadesát procent našich občanů považuje Senát za zbytečný.

Osoba (Úsvit-NK): I ten největší laik vidí, že ohrožení evropské civilizace je přímo úměrné raketově vzrůstající muslimské populaci
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

 
Přitom i značné množství zejména zkušenějších občanů považuje většinový volební systém do Poslanecké sněmovny za nevyhovující. Téměř všichni si stěžují na nízkou politickou kulturu ve špičkách politiky, aniž by ji popsali, natož navrhli řešení. Přitom je zřejmé, že jako vždy „vše souvisí se vším“.  

S pomocí  většinového systému se mohou do čela  dostávat lidé protřelí stranickými aparáty odtržení od společnosti, které by z okruhu sousedů a známých nikdo nevolil. Pokud jsou to mladí a nezkušení „odborníci“,  ve vysokých funkcích nadělají spousty chyb,  z nichž každá jim může při prozrazení zničit kariéru.  

Protože nikdy nic jiného než politiku nedělali, a bez funkce by se jinak těžko uživili, jsou nuceni celý další život pod pohrůžkou prozrazení dělat ve funkci  těžko pochopitelné „kotrmelce“.  I v ministerských a vyšších funkcích se tak mohou stát poslušnými poskoky mafií, zvláště když při „porcování povolební kořisti“ (obsazování postů ministrů apod.) jde často hledisko odbornosti a čistého štítu daleko stranou.  

Výsledkem může potom být i 50 bilionů škoda v ekonomice, a celková devastace společenských hodnot, zvláště když by byla podpořena  TOP-amnestií. V takovémto prostředí „tržního komunizmu“ (zisky soukromé – dluhy státní) potom mohou občané snadno podléhat desiluzi a zahraniční propagandě. 

Navrhuji proto:
- Zrušení Senátu.  
- Většinově volených 81 senátorů převést do Poslanecké sněmovny, a počet poměrem volených poslanců snížit na 119 (120?).  
- Ministry a premiéra volit celou Poslaneckou sněmovnou z řad osvědčených odborníků s čistým štítem – bez ohledu na stranickou příslušnost.

Tímto způsobem by byla posílena vazba zastupitelů na občany-voliče místo na stranické sekretariáty, a podstatně větší odbornost a výkonnost ministerstev.                        

***

Ovšem všechny tyto problémy jsou nicotné proti tomu, kam spěje Evropa „díky“ poměrem voleným politikům, neschopným vidět nejen dopředu, ale třeba i 25 let dozadu. Již tenkrát začala v západních zemích islamizace, před kterou „strkali politici hlavu do písku“.  Problém „vyřešili“ pozváním dalších milionů, které se nyní snaží vnutit nám. (Např.: Obyčejní Němci předpokládají, že do 30 let bude Německo islámským státem, a doporučují nám rychlé a rozhodné řešení, abychom nedopadli jako oni.)  

Řešením je např.: Konečně naplnit zákon 260 – Zákaz organizací směřujících k potlačování práv a svobod občanů.

Jestliže pro někoho učení nabádající k likvidaci bezvěrců (nemuslimů), války mezi šíity-sunnity apod., atentáty, bezpráví žen, podřezané krky nejsou dostatečným argumentem pro zákaz, jedná se buď o slepce, nebo petrodolary ovlivněného jedince, který nepatří do vedení státu s křesťanskou evropskou tradicí. Tvrzení, že u nás toto zatím nehrozí, hraničí s vlastizradou. I ten největší laik vidí, že ohrožení evropské civilizace je přímo úměrné raketově vzrůstající muslimské populaci. 

Zákaz islámu v České republice je ještě možný, ale je nejvyšší čas!

Jestliže se západní Evropa pod vedením bruselského obřího molocha rozhodla spáchat sebevraždu, nemůže totéž chtít po nás.

Autor je kandidát za Úsvit-NK+Blok proti islamizaci v obvodu 73, Český Těšín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…