Pajonk (Svobodní): ANO prosazuje jednotnou EU armádu

11.07.2015 17:01

V Bruselu se plánuje jednotná armáda.

Pajonk (Svobodní): ANO prosazuje jednotnou EU armádu
Foto: Archiv T. Pajonka
Popisek: Tomáš Pajonk

Před nějakou dobou napsal Dan Kresa článek o tom proč nepodpořit budování Euroarmády. Už delší dobu to ale není jen imaginární projekt.

Aliance liberálů a demokratů (ALDE), jejíž součástí je i hnutí ANO pokračuje v plánu na integraci armád EU. Ministr obrany Martin Stropnický vystoupil na konferenci Nepojmenovaný obrázekALDE jako hlavní řečník. Bohužel se mi nepodařilo se mi získat přepis, či záznam. Zde ale hovoří jejich šéf Guy Verhofstadt o nutnosti společné obrany, která bude levnější a lepší. Jeho finský kolega mluví o potřebě nové strategie a otevření diskuze a ambiciózních milnících. Guy Verhofstadt dále mluví o tom, že občané EU nejsou hloupí a ví, že jediná možná cesta je společná obrana zemí EU28. Obvyklý newspeak. Zatímco jedni diskutují druzí ...

NATO v Polsku cvičí obranu země proti "zeleným mužičkům" a vytvořilo jednotku schopnou zasáhnout kdekoli na území NATO v 48 hodinách.

Švýcaři budou mít brzy obrovské cvičení, které se připravuje na rozpad eu a masivní imigraci.

Obrana země je prvořadým úkolem státu a znakem samostatnosti země. Jsem proti tomu, abychom ji předali do rukou bruselské byrokracie. Držme se NATO a inspirujme se raději u Švýcarů, kteří svou obranu berou vážně. I proto už delší dobu připravuji změny v obranném programu Svobodných.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …