Pajonk (Svobodní): Zformovali jsme bratrstvo neohrožených pro volby do EU

04.02.2014 10:22

Svobodní zahájili práci na kampani pro evropské volby.

Pajonk (Svobodní):  Zformovali jsme bratrstvo neohrožených pro volby do EU
Foto: Petr Kupka
Popisek: Tomáš Pajonk během předvolební akce u podniku Andreje Babiše ve Valašském Meziříčí

Svobodní vytvořili v prvním únorovém víkendu v Olomouci ucelený plán, který by měl straně nejen přinést úspěch v květnových volbách do Evropského parlamentu, ale také ji celkově dále zviditelnit a připravit půdu i pro podzimní komunální volby. Hlavní slovo měli volební manažer Petr Pořízek a odpovědný člen předsednictva Tomáš Pajonk.

"Zformovali jsme bratrstvo neohrožených," zhodnotil setkání Tomáš Pajonk. "Vytvořili jsme volební štáb, který má za úkol vést tu nejúspěšnější kampaň Strany svobodných občanů."

V parlamentních volbách na podzim loňského roku Svobodní dosáhli nejlepšího výsledku ve své dosavadní historii. Straně, založené v roce 2009, v nich dalo důvěru 122 564 voličů, což bylo třikrát víc než nejlepší dosavadní volební výsledek.  Ačkoli zisk 2,46 % na vstup do Parlamentu nestačil, Svobodní jsou na vzestupu. Svobodným přibyly stovky členů a příznivců. Díky těm mají také na volby do Evropského parlamentu výrazně více peněz než dříve a proto bude strana v kampani také více vidět.

"Očekávání členů a příznivců jsou velká, stejně jako zodpovědnost volebního týmu. Není nač čekat. Jsme uprostřed kampaně, dejme se do práce," vyzval Petr Pořízek.

Volby do Evropského parlamentu mají být 23. a 24. května. Občané v nich svými hlasy rozhodnou o obsazení 21 křesel poslanců.

reklama

autor: Svobodni.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.