Paroubek: Babiš vyhrál vysoko na body

12.07.2015 19:36

Bylo zajímavé sledovat vystoupení některých řečníků při páteční parlamentní debatě k návrhu zákona o elektronické evidenci tržeb. Musím říci, že mě nepříjemně překvapila hysterie a osobní útoky zejména M. Kalouska a M. Němcové.

Paroubek: Babiš vyhrál vysoko na body
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Ti byli natolik fascinovaní osobou ministra financí, že vlastně nebyli schopni mluvit k meritu věci. Prostě mluvili tak, že to bylo pro každého diváka zcela odpudivé. Naopak A. Babiš byl skvěle připraven a koncentrován. Pryč jsou jeho opakovaná selhání v nedávných dnech ve sporu s poslancem za ČSSD Šinclem. V tom byl Babiš velmi osobní a svůj souboj se Šinclem lidsky prohrál.

Klobouk dolů před lidmi z Babišova marketingového týmu. Prostě, kdo je připraven, nemůže být překvapen. M. Kalousek je sice o třídu lepší řečník než Babiš, přesto však tentokrát nevyhrál…. Stereotypní, těžké útoky na politického soupeře jsou cestou do pekel. Když budou takto Kalousek a Němcová, TOP 09 a ODS, pokračovat i nadále, ztratí zbytky svého volebního elektorátu ve prospěch A. Babiše. O to Babišovi jde, a v pátek si v tomto smyslu připsal důležité body.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…