Paroubek: Fantazie místopředsedy vlády Babiše

26.08.2015 18:50

Místopředseda české vlády A. Babiš si představuje, že před vlnami uprchlíků, které se hrnou na Evropu (skeptické odhady tvrdí že se v nejbližších letech může jednat až o deset milionů lidí) lze Evropu „uchránit“ neprodyšným uzavřením hranic Schengenu. ČR by např. na ochranu části evropských břehů mohla vyčlenit také svou vltavskou flotilu, pokud z ní ještě v hamburském přístavu něco zbylo…

Paroubek: Fantazie místopředsedy vlády Babiše
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Představa o jednom obřím koncentračním, promiňte, uprchlickém, sběrném táboře, kde by se statisíce uprchlíků shromažďovaly bez toho, aby pokračovaly dále do zemí EU, je zcela scestná. Je vlastně protofašistická.

Pokud se Babiš místo B. Sobotky, který pouze papouškuje názory Bruselu, jednou stane předsedou české vlády, bude pro Českou republiku i Evropu skutečným nebezpečím.

To, kde je podstata problémů na Středním východě, zejména v Sýrii a v Africe, a že je to chybná politika velmocí Západu počínaje USA, se samozřejmě centrální mozek lidstva Babiš neodvažuje zmínit, a zřejmě ani není schopen takto nekonformně uvažovat.

Myšlenka o ochraně celých evropských hranic a vytvoření jednoho sběrného tábora pro přicházející statisíce uprchlíků je zcela scestná a nepoužitelná, ale část českých voličů se v této výstřední myšlence jistě může zhlédnout. A to je také to, co Babiš a jeho marketingoví odborníci zřejmě v nějakém výzkumu veřejného mínění zjistili a o co mu běží…Vyfouknout voliče Okamurovi a jemu podobným.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…