Paroubek: Jsem rád, že jsme společnosti Hyundai otevřeli dveře dokořán

18.04.2014 7:35

Dnes zavítal expremiér a lídr strany LEV 21 Jiří Paroubek do společnosti Hyundai v Nošovicích na Ostravsku, kde se setkal s prezidentem Hyundai Motor Manufacturing Czech (zkráceně HMMC) panem Jun Ha Kimem. Měl také možnost prohlédnout si výrobní linky firmy.

Paroubek: Jsem rád, že jsme společnosti Hyundai otevřeli dveře dokořán
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

„Musím říci, že návštěva výrobního závodu ve mně zanechala vynikající dojem. Je to na první pohled skvěle zorganizovaná fabrika se supermoderními světovými technologiemi,“ popsal své dojmy expremiér a lídr strany LEV 21 pro volby do Evropského parlamentu Jiří Paroubek.

Výrobní závod HMMC zaměstnává v současné době více než tři tisíce zaměstnanců a dalších přibližně sedm tisíc lidí pracuje v subdodavatelských firmách. „V době, kdy jsem byl předsedou vlády a kdy jsem rozhodoval o tom, zda tuto investici v České republice umožníme, žvanili všichni Nečasové, Topolánci, Římani a další ekonomičtí experti o tom, že je to jen další montovna v ČR.  Tato „montovna“ dnes vytváří přes 2 % HDP České republiky, významně se podílí na zaměstnanosti a snížila nezaměstnanost v kraji o celé 2,5 procenta! Jsem rád, že jsme této investici (za 32 mld. Kč) otevřeli dveře dokořán a že jsem se na ní mohl podílet,“ dodal Jiří Paroubek.

Jiří Paroubek, expremiér a lídr strany LEV 21 pro volby do EP 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…