Paroubek (LEV 21): Na praktiky vedoucích funkcionářů ČSSD v Ostravě je třeba upozornit

17.09.2014 8:20

Bývalí členové ostravské organizace ČSSD oficiálně vyzvali vládu, aby podala k Nejvyššímu soudu návrh na pozastavení činnosti celé ČSSD. Ta podle nich porušuje práva a svobody svých členů.

Paroubek (LEV 21): Na praktiky vedoucích funkcionářů ČSSD v Ostravě je třeba upozornit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Nevěřím, že by vláda takový návrh k Nejvyššímu soudu podala, ČSSD nejspíš udělá kšeft s dalšími vládními stranami, resp. stranou KDU-ČSL a hnutím ANO. Je ale třeba upozornit na praktiky, které ČSSD proti svým členům uplatňuje.

Šéf ostravské ČSSD A. Rykala chápe tuto žádost jako „útok hazardní lobby, která se obává vítězství ČSSD ve volbách“. Takové házení špíny na signatáře žádosti považuji za nechutné. Je třeba se ptát, co se děje uvnitř ostravské ČSSD. Co si Rykala vymyslí na další bývalé vysoké funkcionáře ČSSD, kteří byli tuto stranu nuceni opustit jako například bývalý primátor Kainar (byl ze strany vyloučen pro kritiku jejích nedemokratických postupů) nebo K. Sibinský, starosta nevětší ostravské městské části, který ČSSD před nedávnem opustil?

Těch pomníčků nedemokratických postupů ostravské ČSSD je prostě příliš mnoho a předvolební období je tou nejlepší dobou, kdy takové postupy zveřejnit.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Paroubek - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…